Bóbita Családi Nap

Jegyár: 
ingyenes
Időpont: 
2013. június 9. 10:00 - 18:00 - vasárnap

A Bóbita Családi Nap a minden év november harmadik hétvégéjén megrendezésre kerülő háromnapos Bóbita Családi Filmfesztivál „kistestvére”. Kistestvér egyrészt, mert idén születik, másrészt, mert egynapos. De mindez semmit sem von le a minifesztivál értékeiből. Fontos, hogy együtt legyen a család, apa, anya, kistestvér és nagytestvér.

Ezúttal a szabadtéri közös játék és mozgás közös élményét helyezik fókuszba. Kicsit Anyák napja, kicsit Gyereknap, de az apukákról sem feledkeznek meg, hiszen a délelőtti programok inkább nekik kedveznek, míg a délutániak az anyukáknak. Természetesen mindezek a családdal együtt.

A színpadon találkozhatunk Winkler Robival, aki ezúttal is színes, interaktív meseolvasásra csábítja hallgatóit. Érkeznek az Operettszínház társulatának sztárjai a Musicalmesékkel, jön Palya Bea, aki nemcsak „altat”, hanem énekel is, a Talamba Ütőegyüttes a gyerekeknek tart hangszerbemutatót, a MintaPinty Zenekar pedig a gyermekdalokat egy csipetnyi színházzal, játékkal, tánccal és nagyon sok nevetéssel egészíti ki. A programsorozat zárásaként pedig az Alma együttes szórakoztatja a közönséget.

2011. március 20. 15:55 - BobitaCsaladiNap_AlmaEgyuttes ©BobitaCsaladiNap_AlmaEgyuttes
Alma Együttes

A meseolvasást és a koncerteket állandó programok is kísérik.
A Tropicarium állatsimogatóval várja a gyerekeket, a Csodák Palotája mobil kísérletekkel. Ez utóbbi esetében az apukák is komoly feladatokat vállalhatnak: lesz kerékpáros mini KRESZ-pálya, de igazi autókat is ki lehet próbálni a Ford-nak köszönhetően.
A diafilmsarok ezúttal is kellemes pihenésre szolgál, miközben a tanító nénik a szülők gyerekkori élményeit megidézve tekerik a vetítőt és olvassák a meséket kicsiknek-nagyoknak egyaránt.

Helyszín: Akvárium Klub és Erzsébet tér

Sajtóközlemény

Hirdetés