2018. november 21. - szerda

II. kerület napja a Millenárison

Kinyomtatom...
Jegyár: 
ingyenes programok
Időpont: 
2013. június 14 - 2013. június 15
image001.png

A II. Kerületi Önkormányzat ingyenes kulturális és szórakoztató fesztiválját június 14-én és 15-én tartják a Millenárison. Ismét népszerű előadók vállaltak fellépést a kerület legnagyobb ünnepén. Eljön Halász Judit, Szikora Róbert és az R-GO együttes, Molnár Ferenc Caramel, Tolvai Renáta,

valamint a legutóbbi Megasztár fiatal énekeseinek: Nagy Kristófnak, Szakos Andreának és Talán Attilának a dalait élvezheti a közönség. A koncerteken kívül szombaton reggel 10 órától gyermek- és családi programok várják az érdeklődőket a Millenárison. Idén is lesz főzőverseny és a kerületi nemzetiségi önkormányzatok konyháját bemutató Ízek utcája. Ezen kívül számos szakmai, civil és állami szervezet tart bemutatót tevékenységükről.

Június 14. péntek 

Szabadtéri Színpad
19 órától Tolvai Renáta énekel.
20 órától Molnár Ferenc Caramel 90 perces nagykoncertjét élvezheti a közönség

Június 15. szombat

Szabadtéri Színpad
10–19.30 óráig: Családi nap: légvárak, ugrálóvár, mászófal, egészségpont, Sziamarczi családi játszóház, nemzeti ízek vására, a Duna Művészegyüttes műsora.
10.30 órától Halász Judit koncertjére várják a gyerekeket.
10–16 óráig Bemutatkozik a II. Kerületi Rendőrkapitányság, Budapest Főváros Kormányhivatala II. Kerületi Hivatala, a Budapest Főváros Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve, valamint kitelepül a KSH Könyvtár is.

12 órától Ízek utcája
A II. kerületi nemzetiségi – a bolgár, a görög, a horvát, a lengyel, a német, az örmény, a szerb, a szlovák és az ukrán önkormányzat – adnak ingyenes ízelítőt nemzetük konyhájának fogásaiból. A kulináris élvezeteket kulturális műsorokkal egészítik ki.

13 órától Főzőverseny
Az önkormányzati képviselőkből, a polgármesteri hivatal dolgozóiból, a II. kerületi Rendőrkapitányság munkatársaiból és a kerületi iskolák igazgatóiból álló csapatok mérik össze tudásukat.

17 órakor kezdődik Nagy Kristóf „Bozont”, Szakos Andrea és Talán Attila koncertje.

18 órától Szikora Robi és az R-GO koncertje.

19 órától The Carbonfools ad koncertet a Klebelsberg Kultúrkúriában.

Sajtóközlemény

 

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

2018. november 28-tól öt napon keresztül a budapesti mozivásznakon rendeznek villámcsődületet az elmúlt év legizgalmasabb animációs sztárjai.

Időpont: 
2018. december 1 - 2018. december 2
Mikulásvonat a gyermekvasúton

A Mikulás és segítői, a krampuszok december 1-jén, szombaton és 2-án, vasárnap ismét birtokba veszik a Gyermekvasutat, hogy együtt vonatozzanak a gyerekekkel. Közös énekléssel, játékokkal várják a kicsiket, akik személyesen találkozhatnak a Mikulással, aki kis csomaggal ajándékoz meg minden gyereket.

plakát

Idén 16. alkalommal jelentkezik az évről évre egyre népszerűbb MittelCinemaFest – Közép-Európai Olasz Filmfesztivál.