2018. november 19. - hétfő

Birtokba vehetik a budapestiek a Margitszigetet – Újranyit a Holdudvar

Kinyomtatom...
Időpont: 
2013. június 28. 18:00 - 2013. június 29. 18:00
holdudvar_reopen.jpg

Pénteken 18 órától már látogatható budapesti Margitsziget egyik legkedveltebb közösségi találkozóhelye, a Holdudvar. Pénteken és szombaton fergeteges árvízbúcsúztató újranyitó-bulival várják a szórakozni vágyókat, míg jövő héttől újra megrendezik a szokásos szakmai és kulturális programokat is.

Pénteken este kezdi meg árvízbúcsúztató és újranyitó hétvégi programsorozatát a Holdudvar, ahol 20 és 21 óra között minden érkező vendéget welcome drinkkel, WooWoo shottal fogadnak. Pénteken Davis warmup szettje után Mr. Black zenél, míg szombaton a Disco Re:work sorozat keretében DJ Newton Gábor Andor ütőhangszeres kíséretében gondolja újra napjaink legnagyobb slágereit és a klasszikusokat.

Jövő héttől tovább folytatódnak a Holdudvar szakmai és kulturális programjai is, így kedden a Hot Marketing Club marketing kommunikációs meetupja, a szerdai jazzes, popos Garden Fresh élőzenei műsora Judie Jay-jel és Marge-dzsal (ezúttal Fenyvesi Márton gitáros és Orbán György bőgős vendégjátékával), a csütörtöki Funzine Kertmozi most Michael Mann Közellenségek című mozijával várja a filmezés szerelmeseit, illetve 25-én kezdetét veszi az Értékpárok – Dizájn más szemmel előadássorozat is.

Aki inkább a művészi gonddal berendezett romkocsma hangulatát szereti, az pénteken a Holdudvar melletti WNDRLND-ben is talál magának programokat: pénteken Buddhasmile játszik kifinomult tech-house-t, míg szombaton a BOUNCE brigád keverésében hallhatunk eklektikus, urbánus elektronikát.

Sajtóközlemény

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

2018. november 28-tól öt napon keresztül a budapesti mozivásznakon rendeznek villámcsődületet az elmúlt év legizgalmasabb animációs sztárjai.

Időpont: 
2018. december 1 - 2018. december 2
Mikulásvonat a gyermekvasúton

A Mikulás és segítői, a krampuszok december 1-jén, szombaton és 2-án, vasárnap ismét birtokba veszik a Gyermekvasutat, hogy együtt vonatozzanak a gyerekekkel. Közös énekléssel, játékokkal várják a kicsiket, akik személyesen találkozhatnak a Mikulással, aki kis csomaggal ajándékoz meg minden gyereket.

plakát

Idén 16. alkalommal jelentkezik az évről évre egyre népszerűbb MittelCinemaFest – Közép-Európai Olasz Filmfesztivál.