2018. április 26. - csütörtök

Birtokba vehetik a budapestiek a Margitszigetet – Újranyit a Holdudvar

Kinyomtatom...
Időpont: 
2013. június 28. 18:00 - 2013. június 29. 18:00
holdudvar_reopen.jpg

Pénteken 18 órától már látogatható budapesti Margitsziget egyik legkedveltebb közösségi találkozóhelye, a Holdudvar. Pénteken és szombaton fergeteges árvízbúcsúztató újranyitó-bulival várják a szórakozni vágyókat, míg jövő héttől újra megrendezik a szokásos szakmai és kulturális programokat is.

Pénteken este kezdi meg árvízbúcsúztató és újranyitó hétvégi programsorozatát a Holdudvar, ahol 20 és 21 óra között minden érkező vendéget welcome drinkkel, WooWoo shottal fogadnak. Pénteken Davis warmup szettje után Mr. Black zenél, míg szombaton a Disco Re:work sorozat keretében DJ Newton Gábor Andor ütőhangszeres kíséretében gondolja újra napjaink legnagyobb slágereit és a klasszikusokat.

Jövő héttől tovább folytatódnak a Holdudvar szakmai és kulturális programjai is, így kedden a Hot Marketing Club marketing kommunikációs meetupja, a szerdai jazzes, popos Garden Fresh élőzenei műsora Judie Jay-jel és Marge-dzsal (ezúttal Fenyvesi Márton gitáros és Orbán György bőgős vendégjátékával), a csütörtöki Funzine Kertmozi most Michael Mann Közellenségek című mozijával várja a filmezés szerelmeseit, illetve 25-én kezdetét veszi az Értékpárok – Dizájn más szemmel előadássorozat is.

Aki inkább a művészi gonddal berendezett romkocsma hangulatát szereti, az pénteken a Holdudvar melletti WNDRLND-ben is talál magának programokat: pénteken Buddhasmile játszik kifinomult tech-house-t, míg szombaton a BOUNCE brigád keverésében hallhatunk eklektikus, urbánus elektronikát.

Sajtóközlemény

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A négy napon át tartó rendezvényen változatos programokkal várják a közönséget.

plakát

A kilencvenes évek legnagyobb slágereit jegyző dance-sztárok lépnek fel az idei Telekom VOLT Fesztivál utolsó napján.

Jazzanova Live feat. Paul Randolph

Az elmúlt évek során egyre szélesebb zenei spektrumot ölel fel a Budapesti Tavaszi Fesztivál kínálata, így nem meglepő, hogy idén is a könnyűzene és elektronikus zene legkiválóbbjai adják egymásnak a színpadot.