Brazil Sport Beach a Palatinus Strandon

Időpont: 
2013. július 12. 0:00 - péntek - 2013. július 14. 0:00 - vasárnap

A Brazil Kulturális Központ, a Brazil Kultúra Magyarországra érkezésének 12. évfordulója alkalmából folytatja fergeteges nyári rendezvénysorozatát. A már hagyományos 3 napos brazil sport és kulturális fesztivál ismét a Margitsziget közkedvelt strandján, a Palatinus Strandon kerül megrendezésre.

A látványos jelmezek és szamba dobosok máshol nem látható színes kavalkádja mellett brazil ételek és koktélok segítenek hozzá ahhoz, hogy három napra a varázslatos Brazíliában érezhessük magunkat.

2012. július 7. 15:02 - Brazil1 ©View on Flickr

A Palatinuson nyitástól zárásig élvezhetjük a brazil hangulatot. A strand hűsítő medencéi mellett, brazil ételek és italok, latin ritmusok, sportbemutatók, izgalmas programok kényeztetik a látogatókat három egész nap. Szamba, lambada fellépés, illetve tanítás, salsa, zumba oktatás, brazil football bemutató várja a mozgás és a ritmusok szerelmeseit. A szervezők természetesen a családokra is gondoltak, hiszen egész napos játék lehetőséggel kedveskednek a gyereknek. A Green Fortune jóvoltából pedig megismerkedhetünk a növényültetés fortélyaival és egész nyárra tanácsokat kaphatunk kertünk vagy balkonunk zöldesítéséhez. A rendezvény elmaradhatatlan része az egész napos Capoeira WorkShop is, hiszen ez a fő színhelye a híres Capoeira találkozónak, a Batizado-nak és a végén, vasárnap a Capoeira övek átadásának!

A rendezvényen megmutatja magát a Salsa de Morena Tánc-Stúdió kubai salsa, merengue, cha cha cha, mambó, kubai konga, brazil samba,bachata, cumbia és meneito eredeti tánclépésekből összeállított folyamatos tornaórákkal és bemutatókkal kedveskednek latin-amerikai zenére.

Mint eddig mindig, a jótékonyság most is fontos része a három napos rendezvénynek: a tombolából befolyó összeget, a Brazíliában élő Capoeira nagymester beteg kislányának műtétjére ajánlja fel a Brazil Kulturális Központ.

Kedvcsináló videó a Brazil Sport Beach-hez: http://www.youtube.com/watch?v=ifwuExb2foo

Idén vérpezsdítő extrákkal is készültek a szervezők: különleges ESTI SUMMER BRAZIL party sorozattal várják azokat a kedves érdeklődőket, akik még este is szeretnék átadni magukat a brazil életérzésnek. A forró hangulatú táncbemutatókat, koncerteket követően óriási buli kerekedik majd a VI. kerületi Iskola Klubban (www.iskola.org) , ahol remek és tehetséges DJ – k fokozzák a hangulatot egészen hajnalig!
Esti Summer Brazil party programokra -  2013. július 11-14. –a  belépés díjtalan.

Az Esti Summer Brazil party programok helyszíne: 1061 Budapest Hegedűs u. 3.
 

Sajtóközlemény

Hirdetés