2018. november 21. - szerda

Ugye szeretsz?

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Fővárosi Nagycirkusz
Időpont: 
2013. június 29
maciva_logo_1.jpg

Ajánlom annak, aki nem volt ott a Fővárosi Nagycirkuszban a Múzeumok éjszakáján,  meg annak, aki ott volt - a Baross Imre Artistaképzősök vizsgaelőadását.  Az időpont június 29, szombat 11 illetve 15 óra.

FLIC Cirkusziskola növendékei

Aki látta őket a Múzeumok éjszakáján, annak nem kell ecsetelni, miért érdemes a vizsgaelőadásra elmenni - aki meg nem, annak ajánlom az iskola weblapját képekkel, videókkal: www.biak.hu/ - garantálom, kedvet kap az előadáshoz, amelyen nemcsak az iskola növendékei, hanem más külföldi cirkusziskola növendékei is fellépnek.

 

 

 

 

 

Még nem értékelted

Jól vizsgáztak az ifjú

Jól vizsgáztak az ifjú tehetségek

Jó kezekben van a cirkuszos utánpótlás. A Fővárosi Nagycirkuszban szombaton rendezték meg a Jövő Cirkusza előadásait, amelyen a műfaj fiatal tehetségei léptek porondra. A közönséget elkápráztatták a Baross Imre Artistaképző végzősei, akinek ezek voltak a vizsgaelőadásaik.. A kánikulába hajló városligeti fülledtségből a közönségnek felüdülés volt helyet foglalni a Fővárosi Nagycirkusz légkondis nézőterén, az artistatehetségek hajmeresztő, varázslatos, olykor meghökkentő produkcióik pedig látványos hétvégi kikapcsolódást nyújtottak. Az esemény komoly nemzetközi rangot kapott, mivel a magyarokon kívül felléptek a torinói FLICK, és a madridi Carampa cirkusziskolák kiválóságai is.
A Fővárosi Nagycirkuszban az előttünk álló héten újraindul a nagyüzem: folytatódik a Circus Maximus előadás, amely Itália cirkuszcsodáit vonultatja fel. És ne feledkezzünk meg a Cirkuszok Éjszakájáról sem, amelyet július 13-án rendeznek meg. Bővebb információk a www.fnc.hu -n.

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

jelenet

A Kulcsár Noémi Tellabor produkciója Gyulán a Kamarateremben.

Időpont: 
2018. december 1 - 2018. december 2
Mikulásvonat a gyermekvasúton

A Mikulás és segítői, a krampuszok december 1-jén, szombaton és 2-án, vasárnap ismét birtokba veszik a Gyermekvasutat, hogy együtt vonatozzanak a gyerekekkel. Közös énekléssel, játékokkal várják a kicsiket, akik személyesen találkozhatnak a Mikulással, aki kis csomaggal ajándékoz meg minden gyereket.

plakát

Este 6-tól éjjel 11-ig tartanak a programok a Holnemvolt Várban.