Ugye szeretsz?

Időpont: 
2013. június 29. 0:00 - szombat

Ajánlom annak, aki nem volt ott a Fővárosi Nagycirkuszban a Múzeumok éjszakáján,  meg annak, aki ott volt - a Baross Imre Artistaképzősök vizsgaelőadását.  Az időpont június 29, szombat 11 illetve 15 óra.

2013. június 22. 22:02 - FLIC Cirkusziskola növendékei ©FLIC Cirkusziskola növendékei

Aki látta őket a Múzeumok éjszakáján, annak nem kell ecsetelni, miért érdemes a vizsgaelőadásra elmenni - aki meg nem, annak ajánlom az iskola weblapját képekkel, videókkal: www.biak.hu/ - garantálom, kedvet kap az előadáshoz, amelyen nemcsak az iskola növendékei, hanem más külföldi cirkusziskola növendékei is fellépnek.

 

 

 

 

 

Hozzászólások (1)

 • anon
  morzsa

  Jól vizsgáztak az ifjú tehetségek

  Jó kezekben van a cirkuszos utánpótlás. A Fővárosi Nagycirkuszban szombaton rendezték meg a Jövő Cirkusza előadásait, amelyen a műfaj fiatal tehetségei léptek porondra. A közönséget elkápráztatták a Baross Imre Artistaképző végzősei, akinek ezek voltak a vizsgaelőadásaik.. A kánikulába hajló városligeti fülledtségből a közönségnek felüdülés volt helyet foglalni a Fővárosi Nagycirkusz légkondis nézőterén, az artistatehetségek hajmeresztő, varázslatos, olykor meghökkentő produkcióik pedig látványos hétvégi kikapcsolódást nyújtottak. Az esemény komoly nemzetközi rangot kapott, mivel a magyarokon kívül felléptek a torinói FLICK, és a madridi Carampa cirkusziskolák kiválóságai is.
  A Fővárosi Nagycirkuszban az előttünk álló héten újraindul a nagyüzem: folytatódik a Circus Maximus előadás, amely Itália cirkuszcsodáit vonultatja fel. És ne feledkezzünk meg a Cirkuszok Éjszakájáról sem, amelyet július 13-án rendeznek meg. Bővebb információk a www.fnc.hu -n.

  júl. 01, 2013

Hirdetés