Borszerda július 17., Villányi borvidék

Jegyár: 
Teljes árú jegy: 3200 Ft, kedvezményes jegy: 2000 Ft
Időpont: 
2013. július 17. 18:00 - szerda

Szeretne kicsit kiszakadni a hétköznapokból, meginni egy pohár bort, gyönyörködni a festészet remekműveiben és élvezni a naplementét a Budavári Palota panorámateraszáról? Júliusban négy héten keresztül minden szerdán este 10 óráig várja az érdeklődőket a Budavári Palota panorámaterasza: négy szerda, négy borvidék, négy különféle tematikájú program. Egyedülálló helyszín a város felett, csodálatos panoráma, izgalmas borok, kiállítások, a magyar festészet és az impresszionizmus remekművei, tárlatvezetések, táncelőadások és jazz koncertek.

Az est programja:

18.30 | Pierre-Auguste Renoir és Csók István – Bellák Gábor művészettörténész előadása

19.15 | Nemzeti Táncszínház: Lippai Andrea és Pirók Zsófia táncművészek bemutatója

20.30 | Tárlatvezetés az impressziók papíron 1820-1920 című grafikai kiállításban

Az idő I Tárlatvezetések az állandó gyűjteményben

18.00 | Legidősebb műtárgyaink

20.00 | Legfiatalabb műtárgyaink

21.00 | Akiken nem fog az idő

 MNG Jazz színpad: Gereben Zita Quintet

 Az este vendége: a pécsi Zsolnay Kulturális Negyed és a Csoko-Láda csokibolt. Nyereményjáték: vendégeink között egy két személyre szóló hétvégét sorsolunk ki a pécsi Hotel Palatinus City Center szállodába.

 A programra váltott belépőjeggyel a Monet, Gauguin, Szinyei Merse, Rippl-Rónai – Impresszionista és posztimpresszionista remekművek a jeruzsálemi Izrael Múzeum, a Magyar Nemzeti Galéria és a Szépművészeti Múzeum gyűjteményeiből és az Impressziók papíron 1820–1920 című időszaki kiállítások is megtekinthetőek.

 Helyszín: Budavári Palota, C épület, 1014 Budapest, Szent György tér 2.

Hirdetés