2018. június 24. - vasárnap

Szent János napi boráldás a Főapátság bazilikájában

Kinyomtatom...
Időpont: 
2013. december 27. 9:00
Pannonhalmi Főapátság télen

2013. december 27. pénteken, Szent János ünnepén 9.00 órakor a Pannonhalmi Főapátság középkori bazilikájában Várszegi Asztrik főapát úr igeliturgia keretében megáldja a 2013-as év újborait.

A Pannonhalmi Apátsági Pincészet tisztelettel meghívja a Pannonhalmi Borvidék minden termelőjét és szeretettel vár minden érdeklődőt e szép és újraélesztett hagyomány folytatására.

Kérjük a résztvevőket, hogy a megáldandó boraikat 8.45 óráig a sekrestyében e célra előkészített asztalon elhelyezni szíveskedjenek.

További felvilágosítás kérhető a Pincészet fenti elérhetőségein.

A VIATOR Apátsági Étterem és Borbár a boráldás után ünnepi menüvel várja ebédre az érdeklődőket. Az étkezési lehetőségről bővebb információ található a www.viator.co.hu oldalon és kérhető a+36/96/570-200 telefonszámon.

Szent János napi boráldás Várszegi Asztrik főapát celebrálásával
2013. december 27. péntek 9.00 óra
Pannonhalmi Főapátság, Bazilika

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Josihide Muroja

Több mint 45.000 szurkoló látogatott ki szombaton a Duna-partra, hogy megnézhesse, amint a világ legjobb pilótái elszáguldanak a Lánchíd alatt és a Parlament előtt.

fotó Somay Márk

A rajongók a Red Bull Air Race legendáival is találkozhatnak a tököli reptéren.

plakát

A BAHART szervezésében immáron harmadik alkalommal zajlott közönségsikerrel és teltházzal a Nemzeti Regatta – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválja Siófokon.