Giga-kifutóvá válik a Váci utca

Időpont: 
2014. június 1. 0:00 - vasárnap

Tavaszi Divatshow keretében május 18-án június 1-jén egész napra divatkifutóvá változik a Váci utca. A 100 méteres vörös szőnyeg a Millennium udvartól egészen a Régi posta utcáig nyújtózik majd.

A vásárlókat ezen a napon smink- és haj-tanácsadással, valamint címlapfotózással várják. Az egész napos divatbemutatóra bárki jelentkezhet modellnek és, akár kerékpárral vagy kutyával is fel lehet majd vonulni a vörös szőnyegen. Király Viktor segítségével pedig egy hatalmas táncos flashmobbal is készülnek a szervezők.

A Tavaszi Divatshow-n az Orsay, az Adidas, a C&A, a Promod és a Reserved tavaszi kollekciói mellett, magyar tervezők alkotásaival is találkozhatunk. Bemutatkoznak a Pop-up Galleryből már jól ismert fiatal divattervezők: a Wildpastel, az 1975 Fashion, a Maura, az Igéző, a Pelso, Kerényi Virág, és megismerkedhetünk a Katti Zoób Attitude márka legújabb darabjaival is.

Az egész napos divatbemutatót táncos flashmobbal nyitjuk meg, amelyen Király Viktor Solo című zeneszámára táncolhatunk együtt!

Segítségként egy előre elkészített videós tánckoreográfia segíti a bátor jelentkezőket:

A Tavaszi Divatshow alkalmából leterített Váci utcai vörös szőnyegen kerékpár mellett, akár kutyával is végig lehet vonulni, amely tovább gazdagítja majd a közösségi divatshow-t.

Részletes program: https://www.facebook.com/events/1432083853708575/

Hirdetés