2018. február 19. - hétfő

Antik PLACC - Budapest Antique and Design Market.

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Bálna Budapest
Jegyár: 
ingyenes
Időpont: 
2014. október 19. 10:00
Antik PLACC plakát

Indul Budapest legújabb régiség és dizájn piaca október 19-től, vasárnaponként a Bálnában!

Az Antik PLACC egy új kezdeményezés, egy piactér, ahol az antik stílus és a design ötvöződik. Izgalmas kiállítók, egyedi termékek, vásári hangulat. A PLACC nem csupán egy átlagos piac, hanem egyben művészeti, családi és közéleti program alternatívája, egy színvonalas beltéri találkozóhely, és élménypont.

Mik is teszik különlegessé a Placcot? A piacon válogatott árusok, minőségi régiségeket, antik kincseket, dizájn klasszikusokat, retro tárgyakat kínálnak. Iparművészek, restaurátorok mutatkoznak be hétról hétre, emellett lakberendezési tippekre, praktikákra is szert tehetünk. A vásár hangulatát színvonalas élőzene teszi még kellemesebbé, a gyermekek szórakoztatásáról a Fabrika Műhely gondoskodik, míg a család többi tagja körbejárja a vásárt. A kézműves foglalkozások mellett a kicsik megtanulhatják értékesíteni a portékáikat, a számukra kialakított gyerek játszópiacon, folyamatos felügyelet mellett. A PLACC még egy újdonsággal is előrukkol: mostantól nem kell idegeneket a lakásába engednünk, ugyanis a helyszínen szakemberektől kaphatunk ingyenes értékbecslést tárgyainkra. Tematikus kiállítások és művészeti előadások is gazdagítják a vasárnapi vásár napokat, első alkalommal a Biksady galleria értékes darabjai tekinthetőek meg. A magával ragadó és gyönyörű helyszínre a belépés ingyenes, itt sosem esik az eső, nem fúj a szél, nem csúszik a jég, világos van, de nem tűz a nap. A gasztronómiai élvezetek sem maradhatnak ki egy kellemes vasárnap délutánból, különböző vendéglátóegységek gondoskodnak kulináris élvezetünkről.

A PLACC célja új megvilágításba helyezni az antik és a dizájn, a régi és az új keveredését, bemutatni a régi, felújított és újragondolt, átalakított tárgyakat, ezek megalkotóit, mindezt egy szép környezetben, hangulatos programok keretei közt. Az antikvitás világát szeretné megkedveltetni a mai generációval, és felhívni a figyelmüket ezekre az értékekre.

A PLACC vár mindenkit, aki nyitott az újra, de fogékony a régire.
A belépés és a parkolás két órán át ingyenes.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

2018. február 16. és március 18. között tekinthető meg.

Grecsó Krisztián, Hrutka Róbert

Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert zenés pódiumestje Gyulán.