2018. október 22. - hétfő

III. Pécsi Folk & Roll Fesztivál

Kinyomtatom...
Időpont: 
2009. június 26 - 2009. június 27
Folk & Roll 2009

A hagyományőrző kortárs könnyűzenei tehetségkutató Folk & Roll program évről évre magasabb színvonalon tudja bemutatni a szakmai munkát, és egyben jól szolgálja a különféle nemzeti kulturális hagyományok tovább- és együttélését az etnikailag amúgy is igen heterogén környezetünkben. Az idei fesztivál megrendezéséhez kifejezetten a Pécs2010 EKF program adta a lökést.

A Folk&Roll nem csak fesztivál, hanem egyben tehetséggondozás is; több olyan együttest fedezhetünk fel évről-évre, akik újszerű módon nyúlnak a népzene és a könnyűzene egyéb irányzatainak ötvözéséhez. Az idei évben az eddiginél is több, nívós világzenei produkció, izgalmas „crossover” kísérlet részesei lehetnek az érdeklődők és bízhatunk benne, hogy idén is lesz olyan zenekar, akinek itt indul el a karrierje.

Folk & Roll 2009Folk & Roll 2009

A fesztivál június 26-27-én a pécsi Sétatéren lesz, a részletekről a www.folkandroll.hu Programok menüpontjában lehet tájékozódni. A koncertek a közönség számára ingyenesek.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Posztós János

Az Orgonaavatót a Bartók Rádió és az M5 tévécsatorna élőben közvetíti, az Eurovízió és az Eurorádió rádió- és televízióállomásai pedig felvételről sugározzák.

plakát

Oscar-díjas és -jelölt alkotók filmjei premier előtt a mozikban – színes kiegészítő programokkal.

Pianissimo! Duó

Szakcsi Lakatos Bélával és Müller Péter Sziámival nyit újra a legendás Kispipa.