2017. október 23. - hétfő

III. Pécsi Folk & Roll Fesztivál

Kinyomtatom...
Időpont: 
2009. június 26 - 2009. június 27
Folk & Roll 2009

A hagyományőrző kortárs könnyűzenei tehetségkutató Folk & Roll program évről évre magasabb színvonalon tudja bemutatni a szakmai munkát, és egyben jól szolgálja a különféle nemzeti kulturális hagyományok tovább- és együttélését az etnikailag amúgy is igen heterogén környezetünkben. Az idei fesztivál megrendezéséhez kifejezetten a Pécs2010 EKF program adta a lökést.

A Folk&Roll nem csak fesztivál, hanem egyben tehetséggondozás is; több olyan együttest fedezhetünk fel évről-évre, akik újszerű módon nyúlnak a népzene és a könnyűzene egyéb irányzatainak ötvözéséhez. Az idei évben az eddiginél is több, nívós világzenei produkció, izgalmas „crossover” kísérlet részesei lehetnek az érdeklődők és bízhatunk benne, hogy idén is lesz olyan zenekar, akinek itt indul el a karrierje.

Folk & Roll 2009Folk & Roll 2009

A fesztivál június 26-27-én a pécsi Sétatéren lesz, a részletekről a www.folkandroll.hu Programok menüpontjában lehet tájékozódni. A koncertek a közönség számára ingyenesek.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A Gödör Klub szervezői igyekeztek úgy összeállítani a programot, hogy legyen benne minden, ami a Gödör Klub: kiállítás, irodalom, koncertek, kortárs tánc és színház.

logo

Meghökkentő helyszínek, rendhagyó kísérletek, kihagyhatatlan programok a Fesztivál utolsó négy napján is, szerte a városban!

www.facebook.com

Megrendezik hazánk legnagyobb sajtünnepét.