2018. február 22. - csütörtök

III. Pécsi Folk & Roll Fesztivál

Kinyomtatom...
Időpont: 
2009. június 26 - 2009. június 27
Folk & Roll 2009

A hagyományőrző kortárs könnyűzenei tehetségkutató Folk & Roll program évről évre magasabb színvonalon tudja bemutatni a szakmai munkát, és egyben jól szolgálja a különféle nemzeti kulturális hagyományok tovább- és együttélését az etnikailag amúgy is igen heterogén környezetünkben. Az idei fesztivál megrendezéséhez kifejezetten a Pécs2010 EKF program adta a lökést.

A Folk&Roll nem csak fesztivál, hanem egyben tehetséggondozás is; több olyan együttest fedezhetünk fel évről-évre, akik újszerű módon nyúlnak a népzene és a könnyűzene egyéb irányzatainak ötvözéséhez. Az idei évben az eddiginél is több, nívós világzenei produkció, izgalmas „crossover” kísérlet részesei lehetnek az érdeklődők és bízhatunk benne, hogy idén is lesz olyan zenekar, akinek itt indul el a karrierje.

Folk & Roll 2009Folk & Roll 2009

A fesztivál június 26-27-én a pécsi Sétatéren lesz, a részletekről a www.folkandroll.hu Programok menüpontjában lehet tájékozódni. A koncertek a közönség számára ingyenesek.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Klasszikus zenei koncertek, Improvizációs est, Bárest, Életműdíj, Tehetség-díj, Ifjú Tehetség-díj, kiállítás, gyerekkoncertek.

plakát

A Visegrádi Csoport országainak alkotásaiból rendez filmfesztivált az Uránia Nemzeti Filmszínház 2018. február 14. és 17. között a KKM–Balassi Intézet megbízásából.

Grecsó Krisztián, Hrutka Róbert

Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert zenés pódiumestje Gyulán.