Hungaroring Fest

Időpont: 
2009. július 23. 0:00 - csütörtök - 2009. július 26. 0:00 - vasárnap

Július 23. és 26. között a Budai Várba költözik a száguldó cirkusz és azok is átérezhetik a Forma-1-es életérzést, akik egyébként nem juthatnak ki a hazai futamra. Street Parade, autócsodák, szimulátorok, igényes, zenés-látványos programok, finom falatok, jó borok és pálinkák: igazi kikapcsolódás vár mindenkire.

Csütörtökön este Formula-1-es autójával David Coulthard a Red Bull Racing pilótája, és Palik László rendez látványos bemutatót a Palota Úton. Eközben Besenyei Péter magyar műrepülő világbajnok a levegőben veszi ki a részét az izgalmakból. Néhány oldtimer csoda, jó pár rally autó, és a Ferrari Challange egy-két kiemelt képviselője közelről megcsodálható lesz. A tervek szerint Talmácsi Gábor világbajnoki motorját is kiállítják.

Magyarországon, de a világon is most először lehet kipróbálni a legújabb autós szoftvert, a Need For Speed SHIFT 2009-t. A Boxutcában 20, ingyenesen használható szimulátort állítanak fel, ezeken kicsik és nagyok is próbára tehetik ügyességüket. Esténként a nap legjobbjai értékes ajándékokért mérhetik össze tudásukat, küzdelmüket egy, a Nagyszínpadon felállított kivetítőn követhetik az érdeklődők.
A kiállított magyar találmányok és kézműves remekművek mellett igazi hazai ízeket élvezhetnek: a jól kitalált magyaros fogások mellé zamatos borokat és pálinkákat kóstolhatnak a Hungaroring Festre látogatók.

Csütörtökön a Presidance Company társulat, szombaton este a 100 Tagú Cigányzenekar és vasárnap a Pink Floyd Tribute lép fel a fesztiválon.

Részletes program a fesztivál honlapján található.

Hozzászólások (2)

 • anon
  Anonymous (nem ellenőrzött)

  te kis okos nagyképü, most mit szólsz az idQmérés kudarcához? Vegyél vissza a nagyképü szemtelen lekezelQ szövegedbQl! szegény pilóták egymástól kérdezték, hogy ki hol végzett.vegyél a pénzedbQl egy kis észt!

  júl. 25, 2009
 • anon
  Anonymous (nem ellenőrzött)

  végre valaki rájött, hogy a palik egy buta nagyképü pöcs!!!!!!!

  júl. 25, 2009

Hirdetés