2018. február 20. - kedd

A 80 éves Törőcsik Marit születésnapi gálával ünneplik a Nemzeti Színházban

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Nemzeti Színház
Időpont: 
2015. november 23. 19:00
Törőcsik Mari 80

Törőcsik Mari Kossuth-díjas színésznő, a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze 80. születésnapján, november 23-án gálával tiszteleg a Nemzeti Színház a művésznő előtt.

A gála rendezőjének Jordán Tamást kérte fel Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház főigazgatója, a műsorvezető Kepes András lesz. A születésnapi gálát november 23-án a közszolgálati média közvetíti, mely a Duna Televízióban 21.35-től tekinthető meg.

A művésznő 80. születésnapján színészkollégák, zenészek, énekesek köszöntik majd Törőcsik Marit. A fellépők névsora meglepetés, hiszen azt még a művésznő sem ismeri, előtte is próbáljuk titokban tartani, de a köszöntőn jelen lesznek a Nemzet Színészei.

A gálaest napján a Nemzeti Színházban kiállítás nyílik Törőcsik Mari színházi szerepeiről, melyet az év végéig lehet megtekinteni.

A napokban egyes sajtótermékekben megjelentekkel ellentétben Törőcsik Mari jól van. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy november 28-án színpadra lép Zsótér Sándor rendezésében, Henrik Ibsen Brand című darabjában. A Brand idei előadásaira már minden jegy elkelt, a január 10-i, 14-i és 29-i előadásokra lehet még korlátozott számban jegyet vásárolni.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Kihagyhatatlan tavaszi és nőnapi program.

Valami Amerika 3 poster

Több mint 116.000 néző látta az első hétvégén.

fotó Ignácz Bence

A Békéscsabai Jókai Színház bemutatta Alan Alexander Milne Micimackó című mesejátékát Tege Antal rendezésében.