2018. augusztus 22. - szerda

8. Születésnapi Jazz Party a Budapest Jazz Clubban

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Budapest Jazz Club
Időpont: 
2016. január 9. 19:30
8. Születésnap plakát

2015 egy újabb emlékezetes év volt a Budapest Jazz Club életében.

Visszagondolva örömmel és egy kicsit persze büszkén idézzük fel a Tavaszi és Őszi Fesztivál programjait, a tehetségkutató versenyek és jam session estek izgalmas pillanatait, és nem utolsó sorban azt a több száz sikeres koncertet, amely a klub falai között megvalósult.

A tavaly fellépő világsztárok névsora egy szuszra végig sem hadarható. Játszott a Budapest Jazz Clubban Mike Stern, Dennis Chambers, Joshua Redman, Gerald Clayton, Dave Weckl, John Pizzarelli, és legutóbb Eric Harland, csak a legismertebbeket kiragadva a hosszú listából.

A nyolcadik születésnapot most szombaton, január 9-én ünneplik. A program az előző évek bevált gyakorlatát követve idén is sűrű lesz. 19:30-tól három különböző stílusú formáció adja egymásnak a stafétát. Fellép és egyben legújabb lemezét is bemutatja a Silence Fiction. A zenekar a 2014-es Jazz Showcase-en mutatkozott be nagy sikerrel, népszerűségük azóta is töretlenül ível felfelé. A fiatal csapat után Szakcsi Róbert triója ejti ámulatba közönségét, majd harmadikként a latin jazz zenét autentikusan megszólaltató, vérpezsdítő Elsa Valle y Sus Hermanos veszi birtokba a színpadot. Az Elsa Valle y sus Hermanos tagnévsora külön említést érdemel, hiszen a két szólistát (Winand Gábor és Elsa Valle) hangszereik legnagyobbjai, Szakcsi Lakatos Béla, Babos Gyula, Kőszegi Imre és Orbán György kíséri.

A távolmaradás vétségét ingyenes belépéssel és a hatalmas születésnapi torta egy-egy ínycsiklandó szeletével is súlyosbítják.
Találkozzunk és ünnepeljünk együtt január 9-én, most szombaton a BJC-ben!

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A TIANSEN melegít a bulin augusztus 29-én.

plakát

A színpadon lassan fél évszázada jelenlévő P. Mobil több generáció életének részévé vált.

logo

Az Irie Maffia első saját szervezésű fesztiválja.