2018. június 19. - kedd

Karinthy Ferenc: Gellérthegyi álmok

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Karinthy Színház
Időpont: 
2016. szeptember 30. 20:00 - 21:45
plakát

A KoMod Színház előadása szeptember 30-án.

„Amikor két ember találkozik, valójában hat személy van jelen. Kettő, ahogyan látják önmagukat; kettő, ahogyan látják egymást; és kettő, amilyenek valójában." – (William James)

Háború van - mindegy, hogy hányadik. Egy katonaszökevény és egy menekült lány bujkál egy gellérthegyi villában. Odakint ellenségek, a házon belül viszont csak egy férfi és egy nő, akik egymásra vannak utalva, akik próbálnak túlélni és megszabadulni a múltjuktól. Játszanak, hogy eltereljék a figyelmüket a robbantások közeledő zajáról. Eljátszanak mindent és mindenkit; a múltat és a jövőt.

De hol van a határ a játék és valóság között?
És mik a játékszabályok a háború közepén?

Szereplők: Bodó Edit, Szabó Sára, Széplaki Szilvia, Gulyás Ádám, Inoka Péter, Kocsis Fülöp Soma Látványtervező: Kovács Dorottya Rendező: Kovács Henrietta

A KoMod Színház előadása a Karinthy Frigyes Alapítvány támogatásával jött létre.
Bemutató: 2016. szeptember 30. 20 óra Karinthy Színház 1115 Budapest, Bartók Béla út 130.
Jegyek kaphatók az InterTicket jegyértékesítési pontjain, a jegy.hu oldalon, valamint a Karinthy Színház jegypénztárában.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Lantos Zsuzsanna

Egy jómódú család összetört életének töredékeit ismerhetjük meg az olasz író, Enrico Luttmann Szilánkok című darabjában.

motázs

A zsámbéki nyár programjainak összeállításánál most is szempont volt, hogy minden korosztály igényeit figyelembe vegyék, és jelezzék, hogy a nagyobb szabadtéri rendezvényeken is helye és közönsége van a „magas” művészetnek.