2018. december 10. - hétfő

Mi szem-szájnak ingere: elkészült a Zsolnay Fényfesztivál csokoládéja

Kinyomtatom...
Fényfesztivál csoki

Izgatottan várják a pécsiek a Zsolnay Fényfesztivált, a június 28-án kezdődő eseményre már sokan elkezdték a hangolódást.

Ebben a szemkápráztató látványosságok feltérképezése mellett egy másik érzékszerv is segíthet, ugyanis a Zsolnay Negyedben található Csoko-Láda Csokibolt jóvoltából elkészült a fesztivál hivatalos csokoládéja.

A limitált kiadású finomság kétféle változatban kapható, így mindenki kiválaszthatja az ízlésének megfelelőt. A 70%-os kakaótartalmú étcsokoládé az ínyenceknek, a 40%-os tejcsokoládé az édesszájúaknak ajánlott. Mindkettő helyben készült, minőségi belga alapanyagból.
- Egyszerre zamatos és látványos, hiszen a négyzetes mandala mintás táblacsokoládét ablakos díszdobozban kínáljuk – számolt be Mosonyi Éva, a Csoko-Láda Csokibolt tulajdonosa.

A csomagoláson a Zsolnay Fényfesztivál kabalabogara mellett a Hold is szerepel, utalva az idei fesztivál egyik legjobban várt látványosságára, A Hold Múzeuma című, hétméteres, valósághű Hold installációra.
- Ahogy a Zsolnay Fényfesztivál, úgy a csokoládé is egy olyan dolog, ami a család minden tagjának kedves lehet, így közös élmények átélésére nyújt lehetőséget – mondta Vincze Balázs, a Zsolnay Örökségkezelő NKft. ügyvezetője.

Az egyedi finomság megvásárolható június 25-től a Széchenyi téri Pécs Pontban és a Zsolnay Negyedben, a Csoko-Láda Csokiboltban.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Visszatér a Gregorian Budapestre a középkor & hagyományos & modern dalok fúziójával!

plakát

2018. december 11-én, a Filmklub következő egyszeri vetítésének alkalmából.

borító

Az Álomgyár Kiadó nyári sikerkönyve, A szerelem egyenlete elnyerte a világviszonylatban legismertebb és legrangosabb könyves oldal, a Goodreads.com első díját romantikus kategóriában.