2018. szeptember 24. - hétfő

Zenés Állatkerti Esték szerdától a Fővárosi Állatkertben

Kinyomtatom...
plakát

Kern András fellépésével indul a nyolc héten át tartó koncertsorozat.

Szerdától indul, és egészen augusztus végéig tart a Zenés Állatkerti Esték koncertsorozat, amelynek keretében minden szerdán este koncertekkel várják a zenebarátokat a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Most szerdán Kern András Lövölde tér című zenés estjét láthatja és hallhatja a nagyközönség, fellép Hernádi Judit és Heilig Gábor is.

Szerdán kezdődik meg a Zenés Állatkerti Esték koncertsorozat tizenhetedik évadja a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A hagyományos nyáresti koncertsorozat keretében ebben a szezonban összesen nyolc koncertre kerül majd sor. Minden szerda este más-más fellépőkkel találkozhatnak a zenebarátok.

A koncertsorozat első eseménye Kern András Lövölde tér című zenés estje lesz. A címadó sanzon mellett sok más dal is felcsendül majd, olyan szerzőktől, mint Presser Gábor, Sztevanovity Zorán és Dusán, Heilig Gábor, Oroszlán Gábor, Másik János vagy éppen Fesztbaum Béla. Az est vendégművészei Hernádi Judit és Heilig Gábor lesznek.
A koncert július 4-én, azaz most szerdán este, 20 óra 30 perckor kezdődik, de az előadásokra érkező közönség előtt már 19 órakor kitárulnak a kapuk, így egy kellemes esti sétát is lehet tenni az Állatkertben a koncert előtt. Az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Jegyek az Állatkert pénztáraiban, illetve a Jegymester országos jegyirodai hálózatánál válthatók. Kedvezőtlen időjárás esetén a koncertet a július 9-i esőnapon tartják meg.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Ed Sheeran

Lehullt a lepel: immár nem titok, hogy a popvilág talán legaktuálisabb sztárja, Ed Sheeran elfogadta a Sziget meghívását, ezzel megvan a 2019-es fesztivál első napjának headlinere.

plakát

Lenyűgöző élménytérben összpontosul a női élet.

plakát

Az eladásnak köszönhetően most már biztos, hogy az amerikai nézők is láthatják a Filmalap támogatással készült egészestés magyar animációs akció-thrillert.