Hoppá! Világsztárok festik vaníliára az égboltot az A38 Hajó felett

Tom Cruise és Penélope Cruz zseniális thrillerével folytatódik a Paramount Nyári Mozi.

A focivébének vége, a Paramount Channel nyári vetítéssorozata viszont folytatódik az A38 Hajón: ma 21.00-tól a Vanília égboltot láthatják a kikapcsolódni vágyók. A megunhatatlan amerikai thrillerben a sármos Tom Cruise a gyönyörű Cameron Diazzal és a femme fatale szerepében brillírozó Penélope Cruzzal fedezi fel a szerelem értékes, fájdalmasan gyönyörű, őrülten kínzó és mulandó természetét.

Cameron Crowe 2001-es filmje az év egyik nagy szenzációja volt, és nemcsak azért, mert méltó feldolgozása lett a spanyol Alejando Amenábar Nyisd ki a szemed! című remekművének, hanem azért is, mert a nézők körében is népszerű alkotás igazi kasszasiker lett, csaknem háromszoros pénzt hozva az alkotóknak a konyhára. Ráadásul Tom Cruise a forgatások során valóban belehabarodott az 1997-es eredetiben szintén főszerepet alakító Penélope Cruzba, aki miatt sebtében el is vált Nicole Kidmantől.

Az izgalmas trhiller főszereplője David Aames (Tom Cruise), a látszólag tökéletes életet élő aranyifjú. A sármos és gazdag New York-i kiadóvezető, hedonista életmódja irigylésre méltó, csodaszép barátnője, Julie (Cameron Diaz) úgyszintén. Mégis úgy érzi, mintha a teljességhez hiányozna valami. Egy éjszakán megismerkedik a lenyűgöző szépségű és különleges természetű Sofiával (Penélope Cruz), csakhogy ez a találkozás teljesen felforgatja az életét és a végzet felé vezető útra löki hősünket…

A Paramount Nyári Mozi soron következő vetítése ingyenes, de a helyszín korlátozott befogadóképességű, a helyfoglalás pedig érkezési sorrendben történik. További információk a Paramount Channel Facebook-oldalán, ahol minden vetítéshez külön eseményen lehet tájékozódni, illetve a csatorna weboldalán.