Rémes születésnap Détár Enikővel

Mi lehetne rémesebb annál, mint egy temetéssel kezdődő születésnap?

Ebből az alaphelyzetből indul Charles Laurence Rémes születésnap (Alice élete) című vígjátéka, melynek magyarországi bemutatója július 24-én lesz a Spirit Színházban Détár Enikő főszereplésével.

Détár Enikő a darabban klasszikus bombanőt alakít. Alice ráadásul a híres amerikai szobrász, Matthew Hogan özvegye és legkedvesebb modellje. Ez a napja azonban csupa bosszúság. Nem elég, hogy Londonba kellett utaznia egyik legjobb barátja temetésére, kísérője Ned folyamatosan kritizálja amiatt, hogy alávetette életét férje művészetének. Az élcelődés közepén beállít egy erőszakos fiatal újságírónő, aki Alice elhunyt férjének titkairól szeretne könyvet készíteni. A biztonság kedvéért magával hoz egy call boyt, aki majd ráveszi az "öregasszonyt" a beleegyezésre. Ám Alice másképp képzeli születésnapját...  És bár az újságírónő mindent megtesz, hogy Alice felfedje fiatalkorának titkait, végül közösen felismerik, hogy a jövő érdekében néhány alapvető dolog kiigazítására lenne szükség.

A Rémes születésnapot a Spirit Színházban Bányai Gábor rendezésébe mutatják be, a további szerepekben Tornyi IIdikót, Varju Kálmánt és Bardóczy Attilát láthatjuk.

Előadások: 2018. július 24., 25., 26., 2018. október 18.
További információ itt.