Az eddigi leggazdagabb programkínálat várta a látogatókat az idei Harkányi Fürdőfesztiválon

A hazai könnyűzenei élet legnagyobb sztárjaival találkozhattak a 25. Harkányi Fürdőfesztivál látogatói a három napos rendezvény folyamán.

A Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben a fantasztikus koncertek mellett rengeteg családi és sport program is gondoskodott a strandolók szórakozásáról, korhatár nélkül! A már negyedszázados múltra visszatekintő Harkányi Fürdőfesztivál az ünnepi évfordulóhoz méltó felhozatallal készült a régió egyik legnépszerűbb rendezvényére: többek között a Wellhello, a Neoton Família Sztárjai, Caramel, Bye Alex és a Slepp, valamint számos helyi könnyűzenei és hagyományőrző előadó szórakoztatta a közönséget az elmúlt hétvégén.

A népszerű fitnesz bemutatók mellett ezúttal a bartendaz műfajjal is megismerkedhettek a vendégek, emellett a mászófalat és a rodeóbikát is sokan kipróbálták. A gyerekek számára az idén bohócműsorral, élő dinó show-val és mesetérképpel is készültek a szervezők, de a kifejezetten felnőtteknek szánt programok sem maradhattak ki: az Old Timer autók kiállítása mellett az évek óta nagy népszerűségnek örvendő vizespóló és pocakszépségverseny ezúttal is rengeteg versenyzőt és érdeklődőt vonzott.

A szeszélyes és sokszor esős időjárás ellenére több mint 17 ezer fő látogatta meg idén is a XXV. Harkányi Fürdőfesztiválnak otthont nyújtó Harkányi Gyógy- és Strandfürdőt, amely még augusztusban is számos további zenei és családi rendezvénnyel várja a víz és a napsütés szerelmeseit.