Ezt nézd meg: Scarlett Johansson még kibervadásznak is zseniális

Ma este a Páncélba zárt szellemmel folytatódik a Paramount Nyári Mozi az A38 Hajón.

Mi is eshetne jobban ebben a tikkasztó kánikulában, mint egy-két frissítő ital és egy remek szórakozást ígérő film? Méghozzá a szabad ég alatt, a Duna hullámain ringatózva! Ma este a manga, anime és a sci-fi rajongóknak kedveskedik a Paramount Channel: Scarlett Johansson tavaly nagy sikert aratott produkciójával, a Páncélba zárt szellemmel folytatódik a Paramount Nyári Mozi az A38 Hajón.

Rupert Sanders rendező alkotása – amely a Ghost in Shell című japán manga filmes adaptációja – 2017 egyik nagy meglepetése és kasszasikere volt. Főszereplője a szintetikus testbe helyezett emberi elme, Mira Killian őrnagy (Scarlett Johansson). A Hanka Robotics cég által kifejlesztett kiborg a 9-es részleg nevű egységnél dolgozik, feladata a kiberterroristák felkutatása és megsemmisítése. Amikor egy Kuze (Michael Pitt) nevű ismeretlen bűnöző a Hanka Robotics több magas beosztású dolgozója ellen merényletet követ el, az őrnagyot küldik a célszemély felkutatására. Csakhogy hősünknek váratlanul a saját múltjával kell szembenéznie…

A Paramount Nyári Mozi soron következő vetítése ingyenes, de a helyszín korlátozott befogadóképességű, a helyfoglalás pedig érkezési sorrendben történik. További információk a Paramount Channel Facebook-oldalán, ahol minden vetítéshez külön eseményen lehet tájékozódni, illetve a csatorna weboldalán.

A Paramount Nyári Mozi további budapesti programja az A38 Hajón:
• augusztus 13.: Forrest Gump
• augusztus 19.: Cool túra
• augusztus 27.: Expedíció
• szeptember 3.: Hang nélkül