2018. szeptember 20. - csütörtök

Nemzetközi dizájn díjakat nyert a Szabó Magda-kiállítás logója

Kinyomtatom...
logo

Tervezője Farkas Anna grafikusművész.

Két neves nemzetközi dizájnversenyen is díjat nyert a PIM Szabó Magda emlékére rendezett "Annyi titkom maradt" című kiállításhoz, Farkas Anna grafikusművész által tervezett a logója.

Az első a 64. alkalommal meghirdetett, éves TDC (Type Directors Club), Communication Design versenyén elnyert „Certificate of Typographic Excellence” cím.
Ezt a munkát a zsűri, 55 országból érkezett több, mint 2000 nevezésből választotta ki (tudomásunk szerint egyetlen magyar munkaként), így a logó belekerül a hamarosan az Egyesült Államokban megjelenő évkönyvbe, és a világ több pontján kiállításokon mutatják be (pl. Szöulban, Tokióban, Varsóban, Antwerpenben és New Yorkban).

A második a szintén amerikai, Graphis kiadó, Design Annual 2019 pályázatán elnyert „Gold Winner” elismerés.
Itt, a cím és a trófea mellett a díj, szintén az évkönyvben való megjelenés, ami nagy elismerésnek számít a grafikus szakmában. A kiadvány ősszel jelenik meg.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Helyszín: 
Bethlen Galéria
Időpont: 
2018. szeptember 22
plakát

Tehetségprogramok, Találkozások-előadások, a megszokott fesztiválok és régi-új játéktér várja a Bethlen Téri Színház közönségét az évadban.

Helyszín: 
Hadik Kávéház
Időpont: 
2018. szeptember 29. 11:15
Hadik utcabál

A Hadik egyike Budapest nagy irodalmi kávéházainak, mely az 1920-as években élte fénykorát.

Helyszín: 
Millenáris
Időpont: 
2018. szeptember 30
plakát

A Közép-Európa Táncszínház társulata az új évadban új vezetéssel, stábtagokkal és nem utolsó sorban táncosokkal is bővült, s ennek köszönhetően újult erővel vág bele a munkába.