2019. február 16. - szombat

Az egyik legőrültebb vígjátékkal vár a Paramount Nyári Mozi

Kinyomtatom...
plakát

A Cool túra következő megállója az A38 Hajó.

Kinek ne hiányoznának a boldog egyetemi évek, a legnagyobb bulik és a legőrültebb kalandok? A Paramount Nyári Mozi augusztus 19-én, vasárnap este ezt az önfeledt időszakot idézi meg a Cool túra című filmmel az A38 Hajó fedélzetén. A feledhetetlen poénok és az őrült ámokfutás könnyed nyáresti szórakozást ígérnek, nem kímélve a rekeszizmokat.

Josh legvadabb rémálmában sem gondol arra, ha egyszer megcsalja a barátnőjét – és azt még videóra is veszi –, akkor könnyen lehet, hogy összecseréli a kazikat. És mi következik ebből? Hogy a rossz kazetta épp úton van a kedveséhez. Valahogy utol kell érni a bűnjelet, mielőtt mindent végleg elront. Ugrasztja két haverját és még egy srácot, aki nem valami lelkes, de legalább van kocsija, így nekivághatnak az 1800 mérföldes túrának. Az óhatatlan veszteségek listája útközben egyre csak gyarapodik. Felrobbant autó, ellopott busz, elvesztett szüzesség, egy bolond viagra árus, sőt egy lelkileg kikészített óriáspiton is.

A Paramount Nyári Mozi soron következő vetítése ingyenes, de a helyszín korlátozott befogadóképességű, a helyfoglalás pedig érkezési sorrendben történik. További információk a Paramount Channel Facebook-oldalán, ahol minden vetítéshez külön eseményen lehet tájékozódni, illetve a csatorna weboldalán.

A Paramount Nyári Mozi következő budapesti programja az A38 Hajón:
augusztus 27.: Expedíció
szeptember 3.: Hang nélkül

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

2019. február 14-én, Valentin napon érkezik a hazai mozikba.

poster

A XV. kerületi Pólus Mozi Rock Klubjának következő emlékprogramján a 20. század egyik legnagyobb hatású művésze, John Lennon előtt tisztelegnek.

plakát

Milorad Krstic Ezüst Medve-díjas alkotó Ruben Brandt, a Gyűjtő című akció-thrillerét már 40.000 néző látta hazánkban, világszerte pedig a legrangosabb filmfesztiválokon szerepel nagy sikerrel.