2019. február 16. - szombat

XIV. Busho Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál - Olasz Nap

Kinyomtatom...
plakát

Immár 14. alkalommal rendezik meg a Busho (Budapest Short) Nemzetközi Rövidfilm Fesztivált augusztus 28 és szeptember 2 között.

A rendezvény célja a kezdetektől, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosítson fiatal filmes alkotók számára, valamint, hogy a Közép-Kelet Európai audiovizuális szektort fejlessze, új európai értéket létrehozván. A versenyprogram mellett panoráma vetítések, fesztiválok válogatásai, filmes iskolák bemutatói és különböző workshopok színesítik a programot.

A Rövidfilm Fesztivál keretében többek között egy Olasz Napra is sor kerül az Olasz
Külügyminisztérium, az Olasz Nemzeti Rövidfilm Központ és a Figari Film Fesztivál
együttműködésének köszönhetően. Augusztus 29-én az Olasz Kultúrintézet mozitermében 19.00 órától, ez alkalomra válogatott olasz rövidfilmeket tekinthet meg a közönség, majd bemutatkozik az olbiai Figari Film Fesztivál is. A Fesztivál további napjain többek között portugál, észt, török és örmény filmek vetítésére is sok kerül az Intézetben. Várnak minden érdeklődőt szeptember első hetében a Busho Filmfesztivál vetítésein!

Olasz Kultúrintézet, Federico Fellini terem
1088 Budapest, Bródy Sándor utca 8.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

2019. február 14-én, Valentin napon érkezik a hazai mozikba.

poster

A XV. kerületi Pólus Mozi Rock Klubjának következő emlékprogramján a 20. század egyik legnagyobb hatású művésze, John Lennon előtt tisztelegnek.

Katkó Ferenc

Az Isten balján – Situs inversus című monodráma, Ady Endre alakját és költészetét idézi Katkó Ferenc előadásában.