Womanity Fesztivál szeptember 29-én

Lenyűgöző élménytérben összpontosul a női élet.

Tanulj a legjobbaktól, tesztelj izgalmas márkákat és élvezd a belépőd korlátlan lehetőségeit! Szeptember 29-én kerül megrendezésre az V. Womanity Fesztivál, az ország meghatározó női eseménye. A rendezvény főbb témái ezúttal a bátran vállalt ambíciók, az önmegvalósítás és az újratervezés lesznek.

A Richter A Nőkért Színpadon olyan jelentős cégek vezetői is megjelennek, mint a Microsoft, Mercedes-Benz, Richter Gedeon Nyrt., MagNet Bank, T-Systems és még sokan mások. Továbbá kiemelkedő művészek, sportolók, szakemberek osztják meg tapasztalataikat.

Az Europa Congress Center helyszínén lenyűgöző rendezvényvilág elevenedik meg, ahol még a medencében is meghökkentő, interaktív meglepetésekre lehet számítani.
A kivételesen látványos interaktív női Élménytérben 40 izgalmas márka termékeit és szolgáltatásait próbálhatják ki a látogatók egyetlen belépővel.
A Womanity Fesztivál a Brand Tester Szervezőiroda eseménye, így a Brand Tester rendezvények koncepciójának megfelelően, minden élményszigeten értékes dolgokat lehet majd tesztelni a szépség-, és egészség szolgáltatásoktól a gasztronómiai élményekig.
A belépő a színpadi és élménytér programokon való részvétel mellett, tartalmazza a Womanity Fesztivál értékes welcome-csomagját is.
Részletek és kedvezményes jegyek itt.