Csütörtöktől lehet kapni jegyet Ed Sheeran koncertjére

A 2019-es Sziget nyitónapjára október 25-én 10 órától lehet jegyet kapni.

Fontos tudni, mert Sheeran turnékoncertjeire nagyon fogynak a jegyek, van olyan helyszín, amire 2 óra alatt elkapkodták a belépőt.

Szeptember végén többállomásos koncertturnét jelentett be Ed Sheeran 2019-re, a stadion és arénakoncertek között mindössze két fesztivált, melyek egyike a Sziget lesz, augusztus 7-én, a fesztivál nyitónapján. A turné állomásaira rohamosan fogynak a jegyek, javarészt már mind teltházas. A szigetes koncertre október 25-én délelőtt 10 órától lehet jegyet kapni, ráadásul az első 5000 db-ot early bird áron. „Miután 7, 5 és 3 napos bérleteket is árulunk, amibe beleeshet az első nap, ezért csak limitált mennyiségű napijegyet tudunk kiadni Sheeran koncertjére” – mondta Kádár Tamás, a fesztivál főszervezője, aki hozzátette, hogy a Sziget nyitónapja jövőre már teljes nap lesz, azaz az Aréna és az A38 is üzemelni fog.

Ed Sheeran alig 10 éve lépett a zenei pályára, azóta bezsebelt több mint 100 zenei díjat, köztük 4 Grammyt, számait többmilliárdszor nézték meg a legnagyobb videomegosztón. A Shape of you–t például majd’ 4 milliárdszor, nem beszélve arról, hogy tavaly ő volt a világon a legtöbb eladást produkáló zenész. A Grammy-díjak mellett – a sok között – ott van a vitrinben 4 Ivor Novello-díj, 5 BRIT Awards, 6 Billboard Awards és tavaly a Brit Birodalom Rendje tagja is lett, ez utóbbi elismerést a zenei tevékenységéért és a jótékonyság terén végzett szolgálataiért érdemelte ki.