2018. december 17. - hétfő

Bródy János a Budapest Kongresszusi Központban

Kinyomtatom...
Bródy János

Koncert a Human Rights 70. évfordulója tiszteletére.

1948. december 10-én fogadta el az ENSZ közgyűlése az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát, mint azt a közös eszményt, melynek elérésére minden népnek és minden nemzetnek törekednie kell.

Bródy János a ’60-as évek óta képviseli a nyilatkozat alapvető értékeit és sokszínű művészetében jelentős szerepet játszik az egyetemes emberi jogok tisztelete és védelme. Az Illés zenekar 1971-ben oratóriumot írt Human Rights címmel, ami a legendás fehér borítóban jelent meg nagylemezen, Mensáros László közreműködésével.

Az elmúlt évtizedekben Bródy János dalaival és fellépéseivel bizonyította, hogy hűséges maradt hajdani önmagához, és a politikai forgószínpad állásától függetlenül ma is következetesen kiáll a humanista szemlélet és a polgári szabadságjogok mellett.
Az emberi jogok világnapján, 2018. december 10-én a Budapest Kongresszusi Központban egy koncerttel emlékezik meg a jelentős 70. évfordulóról.
2018. december 10. (hétfő), 19.30, Budapest Kongresszusi Központ
Erre a Rendhagyó Ráadás koncertre várnak mindenkit szeretettel.

„A hatalom szeretete nem a szeretet hatalma.”
Jegyek itt.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

2018. december 18-án, Gyulán a Kamarateremben.

fotó Láng Péter

De közel sem ez az egyetlen változás a dalszerző-énekes életében.

Tommy Cash

A világ legkülöncebb rappere, az észt Tommy Cash november 30-án jelentette meg régóta várt ¥€$ c. debütáló lemezét, február 18-án pedig nálunk is bemutatja a Dürer Kertben.