Tommy Cash nálunk is bemutatja debütáló albumát

A világ legkülöncebb rappere, az észt Tommy Cash november 30-án jelentette meg régóta várt ¥€$ c. debütáló lemezét, február 18-án pedig nálunk is bemutatja a Dürer Kertben.

A világszerte elismert konceptuális művész és zenész az elmúlt pár évben tarolta le az internetet meghökkentő videóival és sajátos látásmódjával, a turné bejelentésével egy időben X-RAY c. vadonatúj dalával bővült a nem semmi videográfia. Az új klip egyúttal már a november 30-án érkező, régóta várt debütáló lemez, a ¥€$ előfutára.

Természetesen a lemez Tommy eddigi művészetéhez hasonlóan eklektikus és izgalmas lesz, meglepő fordulatokkal. Olyan művészek működnek közre rajta, mint Boys Noize, Amnesia Scanner, A.G. Cook és Danny L Harle és még néhány váratlan, meglepetés név is feltűnik majd az albumon. És bár korábban is igen masszív volt a Tommy rajongók köre, kultusza az elmúlt 12 hónapban még tovább nőtt, köszönhetően például a Dazed Magazine Dazed 100 listáján elért 8. helynek, a Charli XCX-szel való turnézásnak vagy éppen annak, hogy szerepelt Rick Owen SS19 showján.

Tommy Cash már többízben bizonyította Magyarországon, hogy élő showja csaknem olyan őrült és erőteljes, mint videói, most pedig itt az újabb eljövetel, február 18-án a Dürer Kertben.
A New Beat és a Dürer Kert bemutatja:
Tommy Cash (EE) - Budapest Gathering - ¥€$ Album tour
2019. február 18. 20:00
Dürer Kert
Jegyárak: 5.500 / 5.900 Ft
Elővétel itt.