2019. január 22. - kedd

A világ múmiái kiállítás - meghosszabbítva

Kinyomtatom...
részlet a kiállításból

A nagy érdeklődésre való tekintettel január 20-ig meghosszabbítják A világ múmiái kiállítás nyitva tartását.

A földkerekség legnagyobb múmiagyűjteménye augusztusban nyitotta meg a kapuit a belvárosi Komplexben, és eredetileg év végéig várta volna a látogatókat.

Példátlan sikert hozott A világ múmiái kiállítás. Meghallgattuk a látogatók igényeit és úgy döntöttünk, hogy január 20-ig nyitva maradunk, így adunk lehetőséget azoknak, akik szeretnék még megtekinteni a 4500 évet átfogó tárlatot - mondta Oláh Zsuzsanna, a kiállítást is szervező JVS Group Magyarország kommunikációs és marketing igazgatója.

A JVS Group hozta el Budapestre a Titanic kiállítást, a BODY kiállítást, majd története eddigi legnagyobb sikerét, A világ múmiái kiállítás, amely minden látogatottsági rekordot megdöntött.

Eddig minden kiállításunk felülmúlta az előző sikerét. A világ múmiái kiállítás nemcsak a látogatottsági adatok miatt kedves a számunkra, hanem azért is, mert egy tudományos szempontból is világszenzációnak számító tárlatot sikerült Budapestre hoznunk - tette hozzá Oláh Zsuzsanna.

A világ múmiái kiállítás 2019. január 20-ig megtekinthető a Komplexben (Király utca 26.)

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Csadi Zoltán

Január 22-én Csadi Zoltán színész Petőfi útirajzok előadása.

Nagyi projekt

Január 22-én a Magyar Kultúra Napja alkalmából a Kino Cafe mozi rendhagyó műsorral várja a közönséget: egész nap kizárólag hazai alkotásokat vetítenek.

plakát

Naomi Battrick szerint a nők alapvetően biztosítják a konfliktust.