Iker lányokkal énekel együtt Gájer Bálint

December 21-én este karácsonyi nagylemezén szereplő dalaiból ad koncertet Gájer Bálint a MoM Sportban.

A nagyszínpadon két különleges vendég is vele lesz. A magyar "Swing'n Pop" zenei stílus meghonosítója és vezéralakja a tavalyi nagysikerű karácsonyi koncertje után  idén ismét nagykoncerttel kedveskedik a rajongóinak. A híres amerikai karácsonyi dalok magyar nyelven lesznek hallhatóak, 16 vonós és a zenész tíztagú zenekara által játszott dalokban fellelhetők lesznek Dean Martin, Bing Crosby, Frank Sinatra és Michael Bublé stílusjegyei is. A műsorban néhány angol nyelvű karácsonyi dal is hallható lesz, illetve a két korábban megjelent lemezéről is idéz.

2018. december 21-én 19:30h-tól a MoM Sportban két rajongója is vele énekelhet majd a nagyszínpadon. Egy internetes verseny nyertesei: Sóti Barbara, Sóti Andrea/ ikrek csatlakoznak majd hozzá.

Gájer Bálint sikerének titka, a tehetségén kívül kellemes eleganciájának és közönségéhez való közelségében rejlik.
"Karácsony környékén egészen különleges énekelni, hiszen a dalok könnyebben a közönség szívéig hatolnak. Nagyon örülök, hogy 2018-ban is egy csodaszép ünnepi műsort adhatok, amiben természetesen számos meglepetéssel is készülök" - mondta Gájer Bálint.
A koncert a Danubius Music menedzselésével és az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg. Jegyek itt.