Julius Meinl - Fizess Verssel. Március 21. A Költészet Világnapja

Éld át a pillanatot és fedezd fel a benned rejlő költőt a Költészet Világnapján!

Manapság gyakran, elidőzünk a telefonunk felett, kizárva a külvilágot s mindezzel elveszítve annak a lehetőségét, hogy egy-egy pillanatot valóban megélhessünk. Csatlakozz TE is március 21-én a Költészet Világnapján a „Fizess Verssel” Nemzetközi kezdeményezéshez. Nem kell mást tenned, mint rendelj egy kávét, meríts ihletet, s a leírt költeménnyel fizesd ki kávédat, amely az inspirációt adta.

Mit kell tenned?

A Költészet Világnapján keress fel egy olyan helyszínt, mely csatlakozott a kezdeményezéshez.

Rendelj egy kávét, meríts ihletet, s a leírt költeményeddel fizesd ki kávédat, amely az inspirációt adta.

Mindenek felett legyél Te a 6 szerencsés egyike, aki találkozhat a Julius Meinl nagykövetével, a platinalemezes énekes és dalszövegíró Tom Odellel. Nem kell mást tenned, minthogy készíts egy fotót versedről, töltsd fel az Instagramra, s használd a #PayWithAPoem hashtaget!

Ébreszd fel a benned rejlő költőt! Minden év március 21-én, a Költészet Világnapján helyszínek százai csatlakoznak világszerte a “Fizess Verssel” kampányhoz. Egy vers a mai napig feltöltődést, iránymutatást, vagy akár kikapcsolódást nyújthat, főképp akkor, ha egy finom kávé társaságában olvassuk, vagy éppen írjuk. 2019. március 21-én, csütörtökön, a Költészet Világnapján a Julius Meinl jóvoltából, egy teljes napig minden idézet (legyen az ismert, vagy saját) kávéházi fizetőeszközzé válik, így a vendégek kávéjukat egy verssel vagy akár egy idézettel "fizethetik ki" a kampányhoz csatlakozott éttermekben és kávézókban.

A Julius Meinl nemzetközi nagykövete 2019-ben: Tom Odell.

Tom Odell platinalemezes énekes-dalszövegíró és márkanagykövet támogatja a Fizess Verssel eseményt, és vendégszerepel az új globális sorozatunkban. A ’Chasing Poems’  (Vers vadászat) című filmünk arról szól, hogy milyen csodák történhetnek akkor, ha egy percre felnézünk a telefonunkból, és a jelenre koncentrálunk. A filmben többek között a világszinten elismert ’Another Love’ és ’Go Tell Her Now’ című számok is szerepelnek Tom harmadik stúdióalbumáról, ami a Jubilee Road címet viseli.

„Nagyon megtetszett a projekt, mert imádom a kávézókat, a költészetet és az irodalmat és szimpatikus az ötlet, hogy kevesebb időt töltsünk telefonozással – és helyette inkább többet kávézzunk együtt. Tökéletesen illik hozzám.”

Chasing Poems – (Vers vadászat) a meríts ihletet egy versből négyrésszes sorozat itt látható.