Keep Floyding – március végén ikonikus Pink Floyd dalokkal az A38 hajón

Negyedik alkalommal tér vissza a zenekar az A38 hajóra, ahova a klasszikus Keep Floyding Experience nevű programmal készül.

Csodálatos pszichedelikus rockzenei utazás, kompromisszum-mentes hangzás a Floyd legnagyobb slágereivel. Az együttes ismét bizonyítja, tényleg szólhat úgy a zene, mint az albumokon.

Keep Floyding Experience március 29., 19.30 - A38 Hajó, Koncertterem

Az idén huszadik  esztendejét betöltő zenekar a kezdetektől fogva feladatának érezte a  Floyd zenéjének hiteles és igényes tolmácsolását, évről-évre újabb  mérföldkövek és koncerthelyszínek meghódításával. Repertoárjuk a közismert dalok mellett mindig tartalmaz ritkán hallott zenei különlegességeket, koncepcióba szervezett - teljes albumokat is. Minden egyes műsort a helyszín és az alkalom jellegéhez formálva igyekeznek egyedülálló koncertélményt biztosítani. Természetesen nem csak hangzás-, de látványvilágában is igyekeznek a nagy előd nyomdokaiba lépni, így igazi 'best of Floyd' élmény várható, teljes zenekari felállásban, szaxofonnal és vokállal kiegészülve.

A Keep Floyding hazánk, de talán egész közép-európai régió legsikeresebb Pink Floyd tribute együttese az elkövetkezendő hetekben három jelentős koncertre is készül.

Az elsőn, márciusban az A38 Hajón a legelsőtől a legutolsó Pink Floyd-albumig minden zenei érát felelevenítenek, természetesen a korszakos slágerek sem maradnak el.

A következő állomás áprilisban a Pólus Mozi Rock Klub következő kiemelt eseménye lesz, egy olyan különleges Pink Floyd-est, melynek keretében az 1972-es Live at Pompeii koncertfilm vetítése a Keep Floyding élő koncertjével egészül ki.

Végül, de nem utolsósorban májusban az igazán ínyencek számára az idehaza a lehető legautentikusabb környezetben, az Aquincumi Amfiteátrumban maguk is eljátsszák a Live at Pompeii programját.

Hirdetés