Cirque du Quimby

A Quimby cirkusszá változtatja a Budapest Park színpadát.

Az őrület porondmestere, a Quimby egy nagyszabású cirkuszi produkcióval készül május 31-én a Budapest Parkban a Freak Fusion Cabaret társaságában.

A Cirque du Quimby tavalyi debütálása után a Dürer Kertben, most egy még nagyobb porondra költözik. A cirkusz kiszámíthatatlansága remekül rímel a Quimby folyton változó, örvénylő zenei áradatára. Mindez a dallistán is meglátszik majd, amiben az oroszlán üvöltés ereje keveredik egy kötéltáncos lebegő ügyességével. Mindezt pedig tovább fokozza a Freak Fusion Cabaret underground társulatának játéka. Senki se csodálkozzon, ha az artisták majd falra másznak, a levegőben tűnnek fel, a fénnyel zsonglőrködnek vagy éppen a tűzzel játszanak. A szürreális játékból a zenekar tagjai sem maradnak ki: nem kizárt, hogy dal közben a legváratlanabb helyeken bukkannak fel hangszereikkel vagy Tibi egy égő kalapban gondoskodik a fináléról.

Egy biztos, a zenekar már ezerrel készül a koncertre:

A Quimby és a Freak Fusion Cabaret évekkel ezelőtt már dolgozott együtt az Ajjajjaj klipjében, tavaly pedig színpadra álmodták a Dürer Kert 10. születésnapjára a Cirque du Quimbyt, most azonban teljes társulattal, egy még nagyobb játszótéren gondoskodnak arról, hogy mindenkinek tátva maradjon a szája.

A szürreális Cirque du Quimby május 31-én tárja ki kapuit, hogy egy teljes cirkuszi társulattal kiegészülve a nyár legfelejthetetlenebb Quimby koncertjét adja a Budapest Parkban.

Online jegyvásárlás itt.

Facebook.