Boldog születésnapot Paloma!

Május 25-én, szombaton nagy ünneplésre készülnek.

5 éves a Paloma, ünneplünk! El sem hisszük, de igaz: 5 évesek lettünk! Éppen ezért május 25-én, szombaton nagy ünneplésre készülünk. Gyertek, tartsatok velünk, kukkantsatok be: aznap hosszabb nyitvatartással, egészen este 7-ig várunk benneteket!” A Paloma művészudvar 2014. május végén nyitotta meg kapuit a nagyközönség felé. Az elmúlt öt évben több mint 150 designer, iparművész és képzőművész kapott lehetőséget a házban, hogy rövidebb-hosszabb ideig az alkotói csapat része legyen.

„Az 5. születésnap alkalmából:

- 15 órától ingyenes sétára várunk mindenkit, ahol Kárpáti Zsuzsanna a Paloma projektvezetője fogja körbekísérni a szobákban az érdeklődőket. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni itt lehet.

- Az aznapi vásárlók között nagy értékű Palomás ajándékcsomagot sorsolunk ki!

- Rendezvényünk hivatalos buborékszállítója a Hungaria pezsgő.

Válogatás a Palomás tervezők programjaiból

- Room 3: Vadjutkánál május 23-24-én előszülinap: aki aznap vásárol, az választhat zsákbamacska ajándékot. Szombaton pedig ismét Bolhapiac magyar tervezőkkel, ahol kedvezményes áron lehet szuper, kifutó tervezői darabokat beszerezni. A bolhapiacról részletesebb infó itt, az eseményben olvasható.

- Room 4: A szoba tervezői szerencsekerékkel és sokféle meglepetéssel várnak, részletek az eseményben.

- Room 8: Szintén különböző akciókkal várják a szoba tervezői a vendégeket május 25-én: ajándékkupontól kezdve 10-20%-os kedvezményig lesz itt minden! Bővebben itt.

- Room 10: Közös pezsgőzésre és vásárral várnak mindenkit a szoba tervezői, a Make&Moha design. Részletek itt.

- Room 11: A tervezők 10 %-os kedvezménnyel és zsákbamacskával kedveskedik a Paloma születésnapján a vásárlóinak. További részletek itt.

- Room 13: Repityke - Szülinapi gymbag varró workshopra lehet jelentkezni a Repityke lányoknál, akik finomságokkal várnak mindenkit a szülinapi extra workshopon! Részletek és jelentlezés itt.

- földszint: A PINKPONILO műhely első alkalommal invitál benneteket a természetes anyagfestés workshopra, melyet a La Fleur du Temps márka alapítója és tervezője vezet és ahonnan délután egy saját készítésű selyemsállal távozhattok majd.

 A Cq Brandnél minden 10.000 Ft feletti vásárlónak ajándék bőr bérlettokkal kedveskednek az aktuális kínálatból. (Room 2)

A Juco HOMEnál 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándék telefontok jár a Paloma szülinapja alkalmából. (Room 12)

Cukkersüti jóvoltából Bátor Macska kekszet kap az első 25 vásárló Vadjutkától, május 25-én (Room 3)