Woody Allen az Állatkert színpadán

A Kozma Orsi Quartet és Kern András fellépésével folytatódik a Zenés Állatkerti Esték koncertsorozat.

Woody és a swing: ez a címe a Kozma Orsi Quartet szerda esti állatkerti előadásának, amelyben a swing Woody Allen filmjeiben is megjelenő zenei világa köszön vissza. Az est sztárvendége Woody Allen állandó magyar hangja, Kern András lesz.

Szerda este a Kozma Orsi Quartet fellépésével folytatódik a koncertsorozat. Kozma Orsi a hazai jazzélet meghatározó alakja, az egyik legsokoldalúbb, egyedi hangú énekesnő. Országos ismertséget a Jazz+Az, később a Cotton Club Singers tagjaként szerzett. A szerda esti műsorban a Kozma Orsi Quartet egészen Amerikáig repíti a közönséget. Woody Allen, a swing és New York a hatvanas évek óta összetartozik – ekkor készítette első filmjeit a korábbi stand-up komikus. Azóta csaknem minden alkotása New Yorkban játszódik, és szinte mindegyikben megszólal a swing. Az est sztárvendége Woody Allen állandó magyar hangja, Kern András.

A koncert július 10-én, szerdán este 20 óra 30 perckor kezdődik, de az előadásra érkező közönség előtt már 19 órakor kitárulnak a kapuk, így kezdés előtt egy kellemes esti sétát is lehet tenni az Állatkertben. Az előadás helyszíne a Főkapu tér lesz. Az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Jegyek az Állatkert pénztáraiban, illetve a Jegymester országos jegyirodai hálózatánál (online: www.jegymester.hu) válthatók 4500 forintos egységáron (a prémium jegyek 5300 forintba kerülnek).

A szerda esti koncert sorrendben már a második a Zenés Állatkerti Esték koncertsorozat hét előadása közül. A rá következő hetekben minden szerda este újabb fellépő várja majd a zenebarátokat az Állatkert színpadán az alábbiak szerint:

július 17. (szerda), 20:30 – Budapest Klezmer Band (vendégművész: Polnauer Flóra) – Liedele in Jiddis!

(esőnap július 18-án, csütörtökön);

július 24. (szerda), 20:30 – Szőke Nikoletta és Gájer Bálint – Bernstein – The Jazz Side Story

(esőnap július 25-én, csütörtökön);

július 31. (szerda), 20:30 – Bényei Tamás és a Gramophonia Hot Jazz Orchestra – Miért vidám a kenguru?

(esőnap augusztus 1-én, csütörtökön);

augusztus 7. (szerda), 20:30 – Malek Andi Soulistic (vendégművész: Karácsony János James) – Álomkoncert

(esőnap augusztus 8-án, csütörtökön);

augusztus 14. (szerda), 20:30 – Karosi Júlia – Egy csipetnyi Broadway – George Gershwin dalaival

(esőnap augusztus 15-én, csütörtökön)