Jubileumi Pont Ott Parti a Széchenyi téren

Magyarország első egyeteme, a Pécsi Tudományegyetem (PTE) immár tizedik alkalommal csatlakozik az országos rendezvényhez, a Pont Ott Partihoz.

Július 24-én, szerdán 18 órától várják a szervezők a fiatalokat Pécs főterén, a Széchenyi téren (rossz idő esetén a Trafikban), hogy aztán a 20 órára időzített ponthirdetést követően együtt ünnepelhessék meg egy fergeteges bulival a felsőoktatási tanulmányaik szeptemberi kezdetének hírét, így belekóstolva a „PTE-család” életérzésbe.

A közös nyáresti várakozást és feszültséget a szervezők igyekeznek lazító programokkal és műsorokkal oldani, így 18 órától interaktív játékok várják az érdeklődőket, és természetesen hasznos információkat is lehet majd szerezni a felvételiről. Ezzel párhuzamosan az idei PTE Hangja győztese, az elbűvölő Zoric Szonja ad koncertet, majd az egyre népszerűbb Cedar Knoll zenekar csap a húrok közé.

Este nyolckor Miseta Attila, a PTE rektora, Páva Zsolt, Pécs Megyei Jogú Város polgármestere és Koltai Arnold, a PTE Hallgatói Önkormányzat elnöke köszönti röviden a fiatalokat, majd a kivetítőn megjelennek a várva várt számok, a felvételi ponthatárok. Ezalatt DJ Venom zenéjét lehet hallgatni, vagy akár táncra is perdülhetnek rá örömükben, akiknek sikerült a felvételi.

22 órától a Csaknekedkislány zenekar pörgős zenéjére lehet kiereszteni a gőzt, hogy aztán 23 órakor kiürüljön a Széchenyi tér, hiszen akkor kezdődik a közeli Trafikban az „afterparti”.

A rendezvény támogatója a Coca Cola Hellenic és a Pizza Forte.

Az esemény Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/317555662515246/