Group 'n' Swing nagykoncert, Karibi party és Gergely Róbert komédia a Budai Hegyekben

Tömegek látogatják újra Csillebércet.

Hatalmas sikerrel startolt el Budapest új szabadtéri élményszínháza a Budai Szabadtéri Színház! A június eleji megnyitó óta Csillebércen ismét zajlik az élet, egymást követik a jobbnál jobb színházi előadások, koncertek, gyermek programok. A színház vezetősége nem véletlenül elégedett: vannak olyan előadásaik, melyekre már jó előre elfogytak a jegyek, illetve napról napra egyre több pozitív visszajelzést kapnak a helyszín szépsége, az előadások és szolgáltatásaik minősége kapcsán. Tóth Ádám, a színház igazgatója nyilatkozatában kifejtette: - Nem a támogatásokra kell várni, hanem olyan előadásokat kell csinálni, amit az emberek szeretnek és elmennek megnézni! Ha a programok jók, a közönség meg van becsülve, az alkotók szeretik amit csinálnak, akkor az előadások termelnek annyi bevételt, amennyiből fenn lehet tartani egy színházat. A jegybevétel a legnagyobbbb kritikus! A színházigazgató véleménye szerint a támogatásoknak nem az előadásokat kell rentábilissá tenni, hanem azokat fejlesztésekre, korszerűsítésekre kell felhasználni a "lyukak betömködése” helyett.

Augusztusban szinten minden nap készül valamivel a Budai Szabadtéri Színház: hétköznapokon Kertmozi előadásokon lehet nosztalgiázni régebbi, nagyon népszerű filmek megtekintésével, hétvégenként nagykoncertek és színházi előadások várják a tisztelt Nagyérdeműt, míg vasárnap délelőttönként gyermekműsorok kerülnek színpadra.

Ezen a héten a Group ’n’ Swing koncertezik augusztus 2-án pénteken, augusztus 3-án szombaton Caribbian Night néven a latin táncok és zenék szerelmeseinek lesz egy igazi nyár esti “fiesta”, augusztus 4-én vasárnap délelőtt VUK a kisróka kalandjai szórakoztatják a gyermekeket, míg vasárnap este a Nő a tét! című komédia kerül terítékre.