Jubileumi évben debütál a Creppy Streetfood kocsija az 50. Debreceni Virágkarneválon

Az államalapításhoz és a kenyér ünnepéhez kapcsolódó országos hírű eseményre a palacsintás különlegességeiről híres Creppy is meghívást kapott.

A 13 éves magyar családi vállalkozás Debrecen központjába, a Kossuth térre hozta el az avasi ízvilágot idéző ínycsiklandozó ételkülönlegességeit a rendezvényre látogatók nagy örömére. A jubileumi évben először látványsütéssel és streetfood ízkompozíciokkal Észak-Magyarország egyik legjobb étterme, a miskolci Creppy is bemutatkozik. A brand neve sokak számára már nem ismeretlen, hiszen pár héttel ezelőtt a Virágkarnevál sajtótájékoztatóján is a márka ínycsiklandozó palacsinta különlegességei várták a média képviselőit és a meghívottakat.

Creppy élmény a Virágkarneválon
A karneválra látogatók Debrecen központi helyszínén, a Kossuth téren, a nagyszínpad közelében kóstolhatják meg az egyedi receptúra alapján készült sós és édes fogásokat. A Creppy Streetfood Truck kínálatából a palacsintatortillával készült Quesadillat, valamint a nutella és vaníliakrémmel töltött, pirított mandulával, roppanós grillázsal szórt karamellöntettel meglocsolt, tejszínhabos Toffee palacsintát tesztelhetik le az arra járó vendégek, és a felejthetetlen Creppy élménnyel is gazdagodhatnak.

„Biztos vagyok abban, hogy a Creppy messze földön híres, utánozhatatlan palacsintái lenyűgözik majd a debreceni közönséget is - mondta Oszlánczi Réka, Creppy alapító. A Creppy Csapata nagy elánnal készült a debreceni túrára, annál is inkább, mert rengeteg palacsinta rajongó barátunk él Debrecenben, akik rendszeresen látogatják a miskolci Creppy PalacsintaHázat. Emiatt (is) kiemelten különleges helyszín számunkra a város. A Jubileumi Debreceni Virágkarneválra a Creppy Streetfood a legkülönlegesebb Creppy palacsinták válogatottját hozta el streetfood verzióban, megmutatva ezzel, hogy az egyszerű palacsinta a Creppy erejével és kreativitásával nem ismer határokat. Ezzel a 10 kivételes street palacsintánkkal lenyűgözzük a közönségünket, melyek között megtalálhatóak a laktató sós palacsinták, mint az olvadó cheddar sajtba mártott, fokhagymás tejföllel nyakon öntött és jégsaláta ágyon tálalt csirkemell kockákat palacsinta tortillában rejtő Quesadilla palacsinta, illetve a mámorító desszert palacsintáink is, melyek közül a nutellás vaníliakrém tölteléket bújtató, karamellel öntött és grillázzsal szórt palacsintánkat, a Toffeet emelném ki. Többek között ezekkel a Creppy mágiákkal szeretnénk emelni a karnevál egyébként is magas színvonalát, egyben bemutatni a Creppy utánozhatatlan palacsinta varázslatait a debreceni barátainknak, illetve a rendezvény vendégeinek.”

A Creppy PalacsintaHázról röviden:
A magyar franchise márka és az étterem alapító tulajdonosa, Oszlánczi Réka, aki 2014-ben munkásságával kiérdemelte az év fiatal vállalkozója díjat, melyet követően számos előadást tartott országszerte. Társelnöke lett a FIVOSZ gasztro bizottságának, valamint az Amerikai Egyesült Államokban képviselte hazánkat 2016-ban, mint Magyarország sikeres fiatal vállalkozója. 2006 óta a Creppy alapja és referenciaétterme a Creppy PalacsintaHáz, amely egyedi gasztronómiai forradalmát Miskolc belvárosából az Avasi pincevilág szívéből irányítja. Az étterem számos országos és nemzetközi elismerés büszke tulajdonosa. Elismert, egyedi palacsintás fogásai speciális kiszolgálással és páratlan atmoszférával társulva nyújtják a vendégeknek az egyedülálló Creppy élményt. 2019-ben régóta dédelgetett álmát váltotta valóra a miskolci PalacsintaHáz saját Streetfood kocsijának felépítésével, amely azóta is számos rendezvénynek és fesztiválnak volt üde színfoltja. A magyar brand streetfood vonala a Creppy minden részletre kiterjedően felépített franchise koncepciójának egyik fő csatornáját képezi.