Ismét elindította plakátkampányát a Nemzeti Színház

Utcán a Nemzeti színészei.

A 2019/2020-as évad bemutatóit szeptember 2-től köztéri plakátokon, online és a print hirdetési felületeken új, egységes arculatú kreatív anyagokkal hirdeti a színház. A kilenc plakáton a Rocco és fivérei, a Médeia, a Tartuffe, a Macskajáték, A vihar, A súgó, a Tizenhárom almafa, az Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája, a Leánder és Lenszirom szereplői láthatóak az előadások hangulatára utaló beállításokkal.

A kampány célja - az előadások bemutatásán túl - a Nemzeti Színház művészeinek megjelenítése volt. A fotókat Rózsa Erika készítette.

Idei plakátkampánynkhoz tizenhat színművész állt modellt: Barta Ágnes, Berettyán Nándor, Bordás Roland, Szűcs Nelli (Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész), Trill Zsolt (Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló Művész), Bánsági Ildikó (Kossuth- és Jászai Mari-díjas, a Nemzet Művésze), Udvaros Dorottya (Kossuth- és Jászai Mari-díjas), Horváth Lajos Ottó (Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész), Berettyán Sándor, Szabó Sebestyén László, Szarvas József (Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló Művész), Rátóti Zoltán (Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló Művész), Szász Júlia, Mészáros Martin, Katona Kinga, Nagy Márk.

Az elkészült plakátokat a Nemzeti Színház honlapjáról letölthetik a nézők, és háttérképként is használhatják azokat, valamint a közönségtalálkozókon dedikálják is őket a művészek.

Plakátvadászatra fel!

„A Nemzeti Színház - a plakátok megjelenésével egy időben - ismét elindítja plakátvadász játékát!

Nézőinket arra bíztatjuk, hogy a közterületeken kihelyezett poszterekkel a háttérben készítsenek fotót, és küldjék el a nekünk a pr@nemzetiszinhaz.hu email-címre. A beküldők között előadásonként két jegyet sorsolunk ki. Minél több plakátos fotót küld be valaki, annál nagyobb esélye van nyerni.”