Marilyn Monroe kivételesen gazdag életrajza és más újdonságok - Könyvajánló

Az Alexandra Kiadó nyár végi új megjelenései.

A híres-hírhedt Marilyn Monroe szépsége még most, halála után majdnem 60 évvel is ikonikusnak számít, szeszélyes viszonyait a mai napig szívesen boncolgatjuk.

Charles Casillo több év hosszas kutatómunkája és tucatnyi új interjú révén korábban sosem látott részletgazdagságban tárja elénk a szexszimbólum mögött rejlő hús-vér embert, a bámulatosan összetett személyiséget, a varázslatos és őrjítő, ám egyszersmind súlyosan sérült tehetséget. Marilyn Monroe - A rivaldafény árnyékában.

A romantikus történetek rajongóinak két új, elgondolkodtató kötettel is kedveskednek.

A bíró felesége magával ragadó történet egy lányról, aki édesapja halála után tragédiával teli titkokat ismer meg rég eltűnt édesanyjáról. Egy nőről, akit elmegyógyintézetben büntettek a szerelemért. Vajon túlélhet egy szerelem évtizedeken átívelő hazugságokat és szenvedést?

Ellis Reed, a súlyos anyagi gondokkal küzdő riporter szakmai sikereket remélve készít fotót két kisfiúról. 2 gyerek eladó - áll a mellettük lévő táblán. A kép publikálása azonban váratlan, tragikus következményekkel jár a fotón szereplők számára. Ellis az újság titkárnőjével, Lilliannel együtt útra indul, hogy helyrehozzák a hibáikat és újra egyesítsék a szétszakadt családot. A Pénzzé tett gyermekek.

A feszültséggel teli olvasmányok kedvelőinek pedig Shari Lapena legújabb thrillerét ajánljuk.

A rendőrség azt állítja, elkövettél valamit, te azonban semmire sem emlékszel… De ha ártatlan vagy, miért menekültél el otthonról a baleset éjszakáján?

Karnyújtásnyira a gonosztól című újdánságukban a veszély a saját otthonodban leselkedik rád. Mindenkinek vannak titkai. Olyan titkok, amelyekért talán ölnének is, hogy ne derüljenek ki.