Róma és London után Budapesten dedikált a nemzetközi sikerszerző

"Imádom Budapestet, egyszerűen gyönyőrű" - mondta Vi Keeland a budapesti könyvbemutatója előtt, ahol közel ezer rajongó várta az esős időben.

A fáradhatatlannak tűnő sikerszerző a dedikálás kezdete után öt órával is mindenkivel ugyanolyan kedves és közvetlen volt. Az írónő könyvei már majd' 30 országban jelentek meg és csak az Egyesült Államokban több mint kétmillió eladott regénnyel büszkélkedhet. Előszőr járt Budapesten, de elmondása szerint nem utoljára, annyira lenyűgözte a város és a magyar rajongók, akik még ajándékokkal is készültek.

"Ő az első nemzetközi írónk, akit meghívtunk és akinek bemutatót szerveztünk. Volt is némi izgalom, mert a könyvek csak néhány órával a rendezvény előtt érkeztek meg a boltba. Más hangulatú lett volna a könyvbemutató könyv nélkül..." mondta el Gönczi Péter az Álomgyár Kiadó egyik vezetője."

R. Kelényi Angelika, aki maga is író, a bemutató előtt rendezett sajtótájékoztatón arról kérdezte a szerzőt, hogy valós személyekről mintázza-e a szereplőit, megtörtént eseteket dolgoz-e fel. Az írónő nevetve mesélte, hogy a legújabb könyve egy fiatalabb férfi és egy idősebb nő szerelméről szól, csak a férje meg ne tudja...

 "Nagyon vártuk már. Imádjuk a könyveit és az hihetetelen, hogy személyesen is találkozhattunk vele. Annyira kedves volt." - mondta egy lelkes olvasó, Mercédesz, aki Tassról érkezett a lányával és az időjárás ellenére már két órával a bemutató előtt sorban állt.

Vi Keeland a bemutató másnapján már repült is tovább, mert Lengyelországban folytadik az európai turnéja.