A Turay Ida Színház az új évadot ősbemutatóval indította

John Garcia - Berkes Gábor: Salsa, Szivar, Szerelem… kubai zenés vígjáték 2 felvonásban.

A kubai életérzés egyedi és különleges, amit a társulat a színpadra is varázsol! Tüzes hangulat, szerelmi történet, tánc és jó zene, amit kínál az előadás.

Alejandro egy igazi férfiideál, minden nő álma; sármos, jóképű és minden területen tökéletes. Nem csoda hát, ha Carolina mindössze öt hetes ismerettség után úgy dönt, igent mond álmai pasijának. A nászra Havannában kerül sor, ahová sok vendéget várnak, köztük a leendő ifjú ara nővérét Ariannát is (aki évek óta Amerikában tanul), hogy segítsen készülődni az esküvőre. Ekkor jönnek a bonyodalmak, pedig az esküvő még el sem kezdődött…… A forró érzésekkel teli, Kubában játszódó romantikus, zenés komédiában természetesen vérbeli, pezsgő, latin dallamok szólalnak meg…… Hamisítatlan kubai zenét, pikáns táncokat, forró szerelemmel, barátsággal és küzdelemmel átitatott történetet ígér a Salsa, szivar, szerelem.

Szereplők:

Bódi Barbara, Bodor Szabina, Kisfaludy Zsófia, Szuromi Bernadett, Kurkó J. Kristóf, Pásztor Máté, Valázsik Péter, Fehérvári Péter, Détár Enikő, Győri Péter, Nyírő Bea, Barsi Márton,

valamint: Falusi Balázs Áron, Magyar Bernadett, Tóth Alex, Merk László, Faggyas Alexandra, Buráki Dóra/Blahó Martina, Vass János Pál.

Zenei vezető: Berkes Gábor, Koreográfus: Borbély Krisztina

Rendező: Molnár László

Következő előadások: október 25., november 17., 23.