Kurtizánok kora (Harlots) Bűnügyi dráma 3. évad (8 x 60 perc)

2019. október 9-től szerdánként 21 órától.

A Kurtizánok kora egy pikáns drámasorozat, amely a vibráló 18. századi Londonban játszódik. Valódi nők, az őket körülvevő férfiak és rivális madámok életét meséli el egy olyan korban, amikor minden ötödik nő prostitúcióból élt. Az értékes kereskedelmi tevékenységet komoly drámaisággal, ugyanakkor humorral fűszerezve, pörgős események mentén mutatja be a sorozat.

A sorozat harmadik évadában visszatér a többszörös díjnyertes Liv Tyler (Armageddon) Lady Fitz szerepében, illetve a szereplőgárda kiegészül Alfie Allennel (Trónok harca), aki az új városi kerítőt játssza majd. A legfrissebb szériában Charlotte vezeti a Wells-bordélyt, azonban rájön, hogy egy jövedelmező bordély irányítása nem csak barátok szerzésével jár. Mindeközben Lucy kurtizánként hírnévre és vagyonra lelt, ennek fényében pedig vállalkozást indít. Lady Fitz ugyan szabadságot nyer, azonban hamarosan újra nyomás alá kerül, s olyan emberhez fordul segítségért, akire eredetileg biztosan nem gondolt volna...

A kurtizánokról készült drámasorozat főként női írók és producerek munkája, egyik érdekessége pedig, hogy a forgatásnak helyet adó utcákban a mai napig találhatók bordélyházak. Sőt, a nyitányban látható Harris Listája könyvecske valóban létezett, ebben szerepelt a londoni prostituáltak névsora.

A rejtélyekkel tűzdelt bűnügyi drámát a hazai közönség számára az Epic Drama hozza a képernyőkre. Előzetes itt.

Alkotók: Moira Buffini, Alison Newman

Szereplők: Liv Tyler, Alfie Allen, Jessica Brown Findlay, Lesley Manville, Samantha Morton, Kate Fleetwood, Ash Hunter