Új klippel jelentkezik az első Youtube gitáros, aki megmentette Bon Jovi-t

Phil X, a kétezres évek második felében az első Youtube gitáros volt, később pedig ő váltotta Richie Sambora-t Bon Jovi-ban.

A világhírű rock zenekar mellett olyan emberekkel dolgozott, mint Chris Cornell, Avril Lavigne, Adam Lambert, Kelly Clarkson, Orianthi, Rob Zombie vagy Alice Cooper. Az elismert amerikai gitáros Phil X, most a The Drills nevű zenekarával, ad ki egy EP-t "Stupid Good Lookings, Vol. 1" címmel. A lemez felvezető dala a "No Woman Of Mine", amelyhez egy video is készült a stúdiózás alatt.

Phil X & The Drills, a friss EP-t a legendás kaliforniai Atrium Studióban vették fel. A lemez a klasszikus és a kortárs rock hangzásnak a keveréke, ezzel amerikai zene kritikusainak egyik kedvence. Phil X az egyik leg-képzettebb gitáros, és elismert session zenész, így olyan előadókkal dolgozott, mint Tommy Lee, Alice Cooper, Orianthi or Chris Cornell, Ten years ago. A gitáros közösség elismerését világszerte kivívta magának, ő volt a legelső, aki gitárokat tesztelt, mutatott be Youtube-on. 2011-ben ideiglenesen helyettesítette a Bon Joviban Richie Sambora-t, majd 2013-tól állandó tagja lett a zenekarnak, 2018-ban pedig részese volt a legendás Rock and Roll Hall of Fame koncertjüknek. Sambora 2013-as távozása után tulajdonképpen új lábakra helyezte a zenekart, ezzel megmentve az egyik legismertebb stadion rock produkciót.

Phil X így emlékszik vissza arra a pillanatra, amikor megkereste a Bon Jovi: "Éppen vásároltam, amikor felhívtak és azt mondták, hogy van egy órán összepakolni, mert utána indul a gép Calgary-ba, ahol aznap este a következő koncert volt. Út közben kellett az általam már ismert dalokat átnézni’ – mesélte nevetve a legendás gitáros, akinek most jelent meg új klipje.