LOVIE AWARD-ot nyert a Fesztivál Akadémia Budapest imázsfilmje

A komoly presztízzsel bíró díjat a kisfilm írója, társrendezője, Szabó Stein Imre vette át a BFI (British Film Institute) Southbank londoni dísztermében a november 14-én rendezett díjátadón.

A Szabó Stein Imre által jegyzett és írt, Kelemen Barnabás és Kokas Katalin főszereplésével készült Imázs filmet a világ 33 országából érkező 1500 pályamű közül választotta be az " Online Advertising: Video Advertising Short Form ", magyarul az egy percnél rövidebb Imázs filmek főkategória döntőjébe a Londoni székhelyű LOVIE Awards zsűrije. Az amerikai WEBBY Awards testvéreként Európa legrangosabb Internet Tartalom- Filmes és Reklám versenyének számító LOVIE Awards kategória győztesként Bronz Lovie Awardot valamint a nemzetközi internetes szavazás győzteseként Peolpe's Lovie Award díjat kapott a Szabó Stein Imre és Géczy Dávid rendezésében készült film.

A zsűri tagjait a rangos  International Academy of Digital Arts and Sciences (IADAS), a verseny szervezője jelöli ki, s amelynek ez évben többek között az énekes-dalszerző  Imogen Heap, Dan Howell (danisnotonfire), az író-színész Stephen Fry, Vic Hayes (“‘A Wi-Fi Atyja”), Robin Chase (Buzzcar Alapító), Alexander Ljung, a Soundcloud alapítója, valamint  Corinne Vigreux  (TomTom Alapító) voltak a tagjai.   

A verseny győztesei egy szigorúan 7 szavas üzenetet küldenek a helyszínről. Szabó Stein Imre üzenete: https://youtu.be/TiR2r6YMiI4 

Az évről évre a világ legjelentősebb hegedűseit, kamarazenészeit felvonultató, és a Kelemen Barnabás és Kokas Katalin által jegyzett Fesztivál Akadémia Budapest új nemzetközi arculatának és filmjének születéséről Szabó Stein Imre így nyilatkozott:

„A komolyzenei show biznisz körüli kommunikációban általában tisztes unalmat látok –, valakik valamit mondanak a zenei termékről, de ahogy mondják, az fényévekre van adott esetben a zene megrendítő erejétől. Mi igyekszünk közelebbi alkotói-partneri pozíciót felvenni. Sokan provokatívnak találták a " Sublime&Wild, Fenséges&Féktelen szlogent is, vagy a filmet - de minden provokáció jó, ha van benne tehetség, mögötte tartalom, és előtte fontos cél. Katival és Barnabással teljesen egy hullámhosszon tudtunk együtt dolgozni." 

A nyertes film itt tekinthető meg.