Rezidenciáján fogadta Ferenc pápa Mireille Mathieu-t

A mélyen vallásos díva hamarosan Budapestre látogat, az elmúlt hetekben pedig a katolikus egyház vezetőjénél, Ferenc pápánál járt.

A bennfentesek szerint mindkettejüket feltöltötte a bensőséges találkozás. A találkozásra a szokásos Vatikáni nagykoncerten került sor, ahol olyan nagyságok léptek színpadra Mireille Mathieu mellett mint, Lionel Richie, Susan Boyle és még sokan mások.

Lázban ég a magyar közönség: kevesebb mint három hét múlva lép fel Budapesten a francia sanzon koronázatlan királynője, Mirelle Mathieu. A díva nagyszabású koncertjét óriási érdeklődés övezi, jegyek pedig már csak korlátozott számban elérhetőek, nem véletlenül, hisz a világsztárt és exkluzív előadását világszerte siker övezi. Mirelle koncertkörútja előtt különleges módon töltődött fel: ellátogatott Ferenc pápához, aki a vatikáni rezidenciájában fogadta a mélyen vallásos szépséget.

De honnét ered a legenda kötődése a valláshoz és vajon miről beszélgetett hosszasan és meghitten Ferenc pápával? Egy, a találkozáson részt vevő fotós szerint bármi is volt a téma, az egyházfőt és a dívát is feltöltötte az a pár perc, amit együtt tölthettek. Véleményük és világnézetük ugyanis régóta egyezik.

„Volt egy kedves lelkész ismerősünk, ő mondta mindig: nem érdekel a bőröd színe, sem a vallásod, csak mondd el, mi a bajod. Ez egész életemre belém vésődött. Az egyik legszebb francia szó a tolerance. Azt jelenti, fogadjunk el mindenkit olyannak, amilyen, és ne akarjuk megváltoztatni” – nyilatkozta korábban a vallással és az ehhez való kötődésével kapcsolatban Mirelle, aki a Ferenc pápával való találkozása után lelkileg és érzelmileg is feltöltődve indul útnak, hogy ismét elkápráztassa produkciójával a magyar közönséget.

A legendás Mireille Mathieu 2020. március 3-án a Cseh Nemzeti Filharmónia kíséretével, valamint több meglepetés vendéggel lép majd színpadra a Papp László Sportarénában, jegyek már csak limitált számban kaphatók az ismert jegyirodáknál!