A Tutanhamon kiállítás, minden létező rekordot megdöntött

Bár a Koronavírus-fertőzés Budapesten a kulturális és idegenforgalmi szektort megtorpantotta, a kiállítás szervezői meghatódva fogadták, hogy a kiállítás zavartalan sikernek örvend.

Hiszünk abban, hogy a prevenció és a kellő körültekintés segít a helyzeten. Infopaneleket helyeztünk el a kiállítás területén. Amíg a hatóságok, másként nem rendelik, addig az eddig megszokott rendben tart nyitva a kiállításunk. – nyilatkozta Bátyi Dániel, a JVS Group Magyarország ügyvezető igazgatója. Egyébként a kiállítás social media platformjain is felhívta a figyelmet az elővigyázatosságra, az alábbi szöveggel.

Tisztelt Látogatók!

Kiállításunk folyamatosan követi a koronavírussal összefüggő közegészségügyi adatokat és információkat.

A közönségforgalmi mosdókban antibakteriális kézmosót, továbbá a koronavírus felismerésével és a helyes kézmosás módjával kapcsolatosan információs táblákat helyeztünk ki.

Sokan érdeklődnek, ezért jelezzük: amíg a közösségi programok látogatását a kormány vagy az illetékes hatóság fel nem függeszti a járvány elkerülése érdekében, addig a kiállítás terveink szerint rendben nyitva tart.

A közösségi felelősség jegyében kérjük, hogy az influenzás (fertőző) tünetekkel rendelkező betegek ne jöjjenek se a kiállításra, se más közösségbe! Kiemelten kérünk mindenkit, hogy kizárólag zsebkendőbe köhögjön, tüsszögjön, a zsebkendőt dobja a szemetesbe, és mosson (fertőtlenítsen) kezet utána!  Kérjük vendégeinket, hogy kövessék a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs információit!

Mindenkit továbbra is várunk szeretettel a kiállításra,

A JVS Group csapata

– Eddig minden kiállításunk felülmúlta az előző sikerét. A Tutanhamon kiállítás nemcsak a látogatottsági adatok miatt kedves a számunkra, hanem azért is, mert egy tudományos szempontból is világszenzációnak számító tárlatot sikerült Budapestre hoznunk – tette hozzá Bátyi Dániel.

A Tutanhamon- rejtélye és kincsei kiállítás 2020. április 26-ig megtekinthető a Komplexben (Király utca 26.).