Kódolatlan Epic Drama HD hetek a UPC Directnél

…A kék könyv-projekt új évadával egy időben!

A UPC Direct kínálatába frissen bekerülő Epic Drama HD csatorna, 2020. március 19. és április 6. között nemcsak a Plus HD TV csomag, hanem minden előfizető számára elérhető lesz, kódolatlanul. A Viasat World médiavállalat történelmi, bűnügyi, sci-fi és kosztümös drámasorozatokkal – köztük A kék köny-projekt 2. évadának országos premierjével – üdvözli új nézőit.

A közelmúltban került be a UPC Direct kínálatába a kosztümös drámasorozatokat kínáló Epic Drama HD, máris közel három hetes dekódolt időszakot hirdetett a tévészolgáltató. Az alapvetően UPC Direct Plus HD TV csomagban lévő csatorna 2020. március 19. és április 6. között az összes előfizető számára – több mint 200.000 háztartásban – lesz elérhető az 41. programhelyen. A kódolatlan időszak alatt a UPC Direct Facebook oldalán a csatornához kapcsolódó nyereményjátékban is részt vehetnek az érdeklődők.

– Igyekszünk és szeretünk minden olyan lehetőséget megragadni, amelynek köszönhetően többen és többen ismerhetik meg a kosztümös drámasorozatok otthonát, az Epic Drama HD-t. A Nielsen adatai szerint 2020. január végéig a csatorna országos lefedettsége meghaladta a 67%-ot, amely hatalmas eredmény számunkra, és ezt a számot csak tovább növeli a UPC Direct kínálatába való bekerülés. A drámagyártás fénykorát éljük, az embereknek szeretnek kiszakadni a hétköznapokból, elmerülni az erőteljes, több alműfajt átölelő történetekben és mi ehhez igyekszünk prémium tartalmakat biztosítani – mondta el Horváth Tamás, a Viasat World magyarországi vezetője.

A Viasat World csatornája a drámasorozatok mentén történelmi, detektív és sci-fi műfajokkal is szórakoztatja közönségét. A kódolatlan hetek első napján debütál például A kék könyv-projekt második évada 21 órától, amelynek producere az Oscar- és Golden Globe-díjas Robert Zemeckis, főszereplői pedig Aiden Gillen (Trónok harca) és Michael Malarkey (Vámpírnaplók). A díjnyertes műsor az amerikai légierő 1952-69 között feljegyzett megfigyeléseit, ismeretlen, repülő tárgyakkal kapcsolatos valódi és hosszú évtizedekre titkosított dokumentumait dolgozza fel. A második évad egészen a gyökerekig nyúlik vissza, hogy megvizsgálja azt a helyet, ahol az idegen lények elleni összeesküvés elkezdődött, és ahol Amerika igazán elkezdett foglalkozni a jelenséggel.

A sokak által várt premier mellett a csatorna egész évben izgalmasabbnál izgalmasabb sorozatokkal jelentkezik. Az Epic Drama HD új nézői csak itt találkozhatnak A Bletchley-körrel, A Babilon Berlinnel, a Versailles 3., valamint az Oxfordi gyilkosságok 4. évadával, de megtekinthetik a Grand Hotelt is. A fenti sorozatokat a Plus HD TV csomag előfizetői a kódolatlan hetek után is nyomon követhetik.