Dupla előadással jelentkezik a Miskolci Nemzeti Színház

Ezen a héten a miskolci teátrum két korábbi előadását tekinthetik meg az érdeklődők a színház Facebook-oldalán.

Közkívánatra visszatér A velencei kalmár, csütörtökön pedig ismét egy újabb előadással jelentkezik a színház. Az online színházi közvetítések sorát A velencei kalmár című előadással kezdte a miskolci teátrum, melyet Mohácsi János rendezésében láthatott a közönség a 2018-2019-es évadban. Az érdeklődés azóta is folyamatos az előző évad egyik legsikeresebb produkciója iránt – melyben Shylock megformálásáért Görög László tavaly elnyerte a Színikritikusok Díját a legjobb férfi főszereplő kategóriában, idén pedig ugyanezért a szerepért a Gábor Miklós-díjat vehette át. A hatalmas érdeklődést a színház örömmel fogadta, és úgy döntött, hogy ismét elérhetővé teszi az előadásfelvételt Facebook-oldalán április 20-23. között, hétfő este 19 órától egészen csütörtök este 19 óráig.

Még egy produkcióval készül a teátrum ezen a héten. A már megszokott csütörtök esti időpontban ismét egy korábbi nagysikerű előadás lesz látható. És hogy melyik? Ha ellátogatnak a színház Facebook és Instagram oldalára, találhatnak egy kis segítséget, ami közelebb vezetheti az érdeklődőket a megoldáshoz! Kedden pedig közzétesszük a következő előadás címét, így ellenőrizhetik, jó volt-e a tippjük.

Az előadásfelvétel csütörtök este 7 órától egészen vasárnap este 22 óráig lesz elérhető a Miskolci Nemzeti Színház Facebook-oldalán.