Édesanyjával készített klipet Andrew JK.

Lírai hangulatú videóklip készült Andrew JK., vagyis Karsai J. András első nagylemeze, az A1 egyik magyar nyelvű dalához.

Az énekes-dalszerző Tópart című szerzeményéhez az akvarell festményeket édesanyja, Karsai Gizella pantomimművész, énekesnő készítette. Andrew JK.,, vagyis Karsai J. András első nagylemeze, az A1 címet viseli, és három magyar, valamint nyolc angol nyelvű dalt tartalmaz. A közönség hat dalt már ismerhet a korábbi kislemezekről, öt szerzemény viszont vadonatúj. Ezek egyike a Tópart című szerzemény, amelynek zenéjét és szövegét ezúttal is az előadó írta, a hangszerelés pedig Teremi Dávid munkája. A dalhoz lírai hangulatú videóklip készült.

- A Tópart című dalom a gyerekkorról, a felnőttkorról, a szabadságról, a küzdelmekről, az emlékekről, az elengedésről és az újjászületésről szól. Nagyon régen szerettem volna közösen alkotni valamit az édesanyámmal, Karsai Gizellával, akit a közönség elsősorban pantomimművészként és énekesnőként ismer a színpadról, illetve tévéműsorokból, de az nem köztudott, hogy a festészet a hobbija. Nagyon szeretem a festményeit, ezért adta magát az ötlet, hogy a gyerekkori emlékeket felidéző dalom klipjéhez az ő akvarelljeit használjuk fel. Anyukám nagyjából három hónapig készítette a portrékat és tájképeket, és megközelítőleg harminc-negyven képéből állt össze a Tópart hivatalos szövegvideója, amit én vágtam össze. A története egy vízió: a tóparton a táj egyszer csak megelevenedik, a víz tükrében megjelennek a gyerekkori emlékek, majd a napból, a szélből és a vízből kirajzolódik egy anya alakja, a Tó Asszonya, aki őrzi az emlékeinket. Nagy boldogság, hogy anyukámmal közösen alkothattunk és az eredményét jelképesen átnyújthatjuk az anyukáknak, nagymamáknak ajándékba - mondta Andrew JK.

Andrew JK., vagyis Karsai J. András első nagylemeze, az A1 dalai mindannyiunk által megélt, mégis ritkábban érintett témákat, érzéseket, hangulatokat dolgoznak fel, és több jelentéssíkon futnak. A popzenében szokatlanul mély, őszinte dalszövegek érintik a lélek harcait, az emberi lét küzdelmeit, a félelem, a fájdalom és a felnőtté válás témakörét is. A különböző hangulatok egymásutániságában pedig több stílus találkozik mind dallamvilágban, mind hangszerelésben, mégis egységes ívet alkotnak. A lemezen egy újabb magyar nyelvű koprodukció, az Ajtók című dal is helyet kapott az egyik legismertebb magyar DJ-producerrel, Chris Lawyerrel.  Az A1 című lemez dalait Andrew JK. írta, az új dalok hangszerelése pedig Somogyvári Dániel és Teremi Dávid zenei producerek munkája.

Karsai J. András a szülei, Karsai János és Karsai Gizella nyomdokain szintén pantomimművészként kezdte a pályáját mint előadó, valamint saját társulatot és előadásokat létrehozva mint rendező és művészeti vezető. Később zenés színész végzettséget szerzett, majd a Magyar Táncművészeti Egyetemen diplomázott. Számos színházban, többek között a Thália Színházban, Madách Színházban, a Vígszínházban, valamint tévésorozatokban, filmben is láthatta a közönség. Kilenc évig volt a Budapesti Operettszínház tagja, mely időszak alatt német nyelvű turné szereplőjeként beutazta Európát is. Az idei évadtól szabadúszó művészként a saját produkciói létrehozására koncentrál. A könnyűzenei életben 2014-ben debütált énekes-dalszerző-dalszövegíróként Andrew JK. művésznéven, és saját videoklipjeinek, színpadi produkcióinak rendezője és koreográfusa is egyben. Első dala Ultimate címmel jelent meg, ezt követte a Keep on Smiling, melynek exkluzív klippremierje a Music Channel zenecsatornán volt, ahol bekerült a legtöbbet játszott dalok közé. A dalhoz készült videó a Sláger TV által szervezett 7 vezér klipverseny döntőse lett. Harmadik, Splendor Avenue című dala szintén a Music Channel csatornán debütált. Ezt követte a Hívlak című szerzeménye, majd elkészítette Iron Shield című első koprodukcióját Chris Lawyer-rel. Második közös daluk, az On My Knees Chris Lawyer ’Societé’ című nagylemezén jelent meg először, hivatalos klippremierje 2019 májusában volt.

Andrew JK.  A1 című nagylemeze már elérhető az ismert online zenei platformokon a Music Fashion Kiadó gondozásában, és Karsai FB, Instagram.