Ossian: A saját kezemben

A közönség fotóival készült el az Ossian legújabb videoklipje “A saját kezemben” című dalhoz.

A közönség fényképeivel érkezett az Ossian új, “Csak a Jót” című albumáról egy különleges videó “A saját kezemben” című dalhoz, amely a hallgatók visszajelzése alapján az egyik legkedveltebb, eddig nem klipes nóta a friss korongról. A zenekar meghirdetett akciójára több, mint 700 kép érkezett be, a videó hátteréről Paksi Endre énekes mesélt részletesebben: “Erre a dalra egy olyan fényképes-szöveges klip készült, ahol azoknak a legelkötelezettebb rajongóinknak a képei szerepelnek, akik a megjelenés környékén készítettek fotókat magukról az új albummal, vagy az új pólóban. Hihetetlen mennyiségű kép érkezett, hozzá szívet melengető pozitív kommentekkel, úgyhogy az eredeti beküldési határidőt bő egy héttel előbbre kellett állítani, mert egyszerűen nem férne el több Barátunk a 4 perces számban...!”

Ossian: A saját kezemben (Hivatalos videoklip)

Pont három héttel ezelőtt, már az előrendelések alapján platinalemezként jelent meg a “Csak a Jót”, és rögtön a MAHASZ top 40-es listájának első helyén nyitott, a remek pozíciót pedig továbbra is stabilan őrzi. A zenekar nem csak új lemezével szerepel gyönyörűen, 24 kiadvánnyal valósággal elsöpörték a 17. héten a MAHASZ Top 40-es album-, DVD- és válogatáslemez eladási listáját, a második helyen szorosan követte a friss nagylemezt a tavaly áprilisi “A Reményhozó”, illetve a következő, 18. héten is 14 Ossian kiadvány látható a toplistán.

MAHASZ Album Top 40 slágerlista a megjelenés hetén, MAHASZ Album Top 40 slágerlista a második héten.

A korábban előzetesen megjelent négy dalt összesen több, mint egymillióan tekintették meg már az elmúlt két hónapban, ezek együtt megtalálhatók az album hivatalos lejátszási listáján.

A “Csak a Jót” lemez videóval megjelent dalai hivatalos lejátszási listán, “Csak a Jót” hallgatás online felületeken, “Csak a Jót” lemezbemutató nagykoncert: (Budapest, Barba Negra Track, 2020. 09. 12.)

Hirdetés